Veze i odnosi

"Ostala sam u braku zbog novca, a najviše su patila moja deca"

"Ostala sam u nesrećnom braku zbog novca, a to je samo povredilo moju decu", počela je svoju priču spisateljica El Silver, čiji su predmeti istraživanja porodični odnosi i razvodi.

Nedelja, 10.07.2022.

15:55

Izvor: 24sata.hr

Foto: fizkes/Shutterstock

Podeli:

Kako je rekla, tokom poslednje dve godine braka, suprug i ona postali su jedno drugom stranci. Bili su dvoje ljudi koji su živeli u istoj kući, koji su ručali za istim stolom, a živeli su potpuno odvojenim životima.

Šta žene zapravo žele u krevetu? Muškarcima to nije ni na kraj pameti

"Kad smo razgovarali, samo smo se svađali. Ali ipak sam ostala u braku, jer sam verovala da ne mogu da priuštim odlazak", kaže El.

Živeli su u Los Anđelesu, u skupom gradu. Deca su im pohađala dobru školu u dobrom komšiluku.

Šta kaže nauka: Koja je najbolja, a koja najgora poza u seksu za žene

Znala je da, ako se suprug i ona rastanu, neće imati dovoljno finansija da im priušti luksuz kakav sada imaju.

Odvojeno spavanje: Početak kraja ili dobra odluka?

"Nisam htela to da im uradim. Da stvar bude gora, bila sam i bez novca. Godinama ranije dopustila sam svom suprugu da podigne kredit na moje ime. Uložio je novac u plan koji je propao i odjednom sam bila dužna hiljade dolara", dodaje ona.

"Moja teška finansijska situacija zadržala me u nesrećnom braku, a on je loše uticao na našu decu Nažalost, nisam bila jedina koja je patila u ovom odnosu. Ovo je bila užasna situacija za našu decu. Bila sam depresivna, nisam mogla da budem onakva majka kakvu moja deca zaslužuju. Često sam bila ljuta i nervozna", istakla je, te dodalo da se sve promenilo jednog dana.

"Konačno sam skupila hrabrost da napustim muža. Da, ovo je bila zastrašujuća odluka. Preselila sam sinove sa sobom u novi stan. Morala sam da zamolim oca da mi pomogne s finansijama. Dobila sam bonove za hranu i posao na puno radno vreme".

Ubrzo nakon razdvajanja od muža, njen odnos prema sinovima se promenio. A to su, kaže El, i oni primetili.

"Moj odnos prema njima se promenio. Nisam ljuta, nisam nervozna. Sad mogu da ih saslušam i konačno sam majka kakvu moja deca zaslužuju da imaju".

Ona je, takođe, istakla da žene ne bi trebalo da ostaju u lošim vezama, odnosima i brakovima, čak i ako nemaju svoju novčanu sigurnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.