"Bio mi je potreban neko sličan": Lidija Vukićević je u vezi sa dve decenije mlađim Italijanom

Lidija Vukićević u emotivnoj vezi je sa dve decenije mlađim umetnikom iz Italije, a za domaće medije pričala je o detaljima njihovog odnosa.

Veze i odnosi | superžena |
Podeli

Kako sama glumica ističe, slikar joj je uneo novu radost u život i ispunjava joj svaki trenutak. Lidija je istakla da voli mlađe partnere, te da joj treba neko ko će da je prati, a ne sputava u njenim planovima.

Lidija Vukićević u kupaćem poručuje: "Sama sebi najbolje ugodim" FOTO

"Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene", rekla je Lidija, a prenosi "Glossy".

Lidija Vukićević bez lokni je druga žena: "Ništa bolje ne stoji od samopouzdanja" FOTO

"Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam", izjavila je glumica.

Vatrena transformacija – Lidija Vukićević drastično promenila izgled FOTO

Naredni period, kaže naša glumica, obeležiće poslovne saradnje, jer Lidija priprema "nešto veliko".

"Ovo leto mi je jedno od najlepših jer trenutno radim veoma veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi već je vezan za lepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će da bude plasiran na našem i tržištu širom bivše Jugoslavije. Reklamiraću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila sa timom vrhunskih italijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visok kvalitet, ne bih sebi dozvolila da se posle skoro 40 godina rada obrukam. Stojim stoprocentno iza nečega što ženama može da pomogne u oblasti nege i lepote. Do kraja jula trebalo bi da se pojavi na tržištu. Iskreno se radujem jer dobro poznajem oblast o kojoj se radi i imam tim stručnjaka koji se godinama bave negom žena. Sve će biti vrhunsko, od pakovanja do sadržaja", zaključila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Godišnji horoskop 2023.


Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu