Veze i odnosi

Udala se žena sa zvanično najlepšim telom na svetu

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk, koja je pre nekoliko godina dobila titulu najseksepilnije žene sveta. udala se za svog dugogodišnjeg partnera Džeremija Parisija.

Ponedeljak, 01.08.2022.

07:55

Izvor: B92

Udala se žena sa zvanično najlepšim telom na svetu
Foto: Profimedia

Podeli:

Ceremonija venčanja je održana u Italiji, rodnoj zemlji mladoženje, u gradu Čivitavekija, poznatom po predivnoj, specifičnoj istorijskoj arhitekturi.

Keli se opredelila za dugu, tradicionalnu venčanicu A kroja sa detaljima od skupocene čipke, te prozirnim rukavima i dekolteom. Izdanje je upotpunila dugačkim velom, ali i tijarom u kosi.

Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti: Keli Bruk i danas izgleda prelepo FOTO

Podsetimo, Keli Bruk je 2005. godine izglasana u magazinu For him od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u kojoj je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.

Tokom godina manekenka se ugojila nekoliko kilograma i iako je bila na meti negativnih komentara, isticala je da je "srećnija nego ikad".

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.