Zašto biste mogle da budete srećniji sa nižim muškarcem


Sajt "Bright Side"
je malo istražio zašto biste mogli da budete srećniji sa nižim muškarcem, a prikazali su i neke intrigantne razloge zasnovane na nalazima stručnjaka.

Veze i odnosi |
Podeli
Foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI
Foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI


1. Manja verovatnoća da će se razvesti

Istraživanja o visini su sprovedena od 1986. do 2011. kako bi se otkrilo da li visina muškarca utiče na njegove odnose. Prema rečima sociologa sa Univerziteta u Njujorku, proteklih godina su otkrili da se niski muškarci kasnije u životu venčavaju u poređenju sa muškarcima prosečne visine i višim muškarcima. Za niže muškarce je takođe utvrđeno da postoji 32 odsto manja verovatnoća da će se razvesti.

2. Niski muškarci provode više vremena u obavljanju kućnih poslova

Istraživanja pokazuju da niski muškarci više čiste po kući u odnosu na visoke muškarace. Studija je pokazala da su niži muškarci obavljali oko 8 sati i 28 minuta kućnih poslova svake nedelje, za razliku od visokih muškaraca, koji su radili oko 7 sati i 30 minuta nedeljno. Ovo bi moglo biti od koristi ako ste žena koja vrlo ozbiljno shvata čišćenje kuće i pranje veša.

4. Oni takođe zarađuju više

Prema istoj studiji, 78 odsto niskih muškaraca zarađuje više od njihovih supružnika/devojka. Muškarci prosečne visine, s druge strane, zarađuju oko 69 odsto više, a visoki muškarci 71 odsto više u domaćinstvu. To znači da bi niski muškarci mogli u potpunosti izdržavaju svoje partnerke na najbolji mogući način, kako kada su u pitanju kućni poslovi, tako i kada je u pitanju finansijska stabilnost porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu