Veze i odnosi

Sve ljubavi Hale Beri zbog kojih je skoro zamrzela muški rod – a onda se pojavio on

Iako se proslavila kao talentovana glumica, na ljubavnom planu joj nisu uvek cvetale ruže. Prošla je trnovit put kako bi došla do ispunjenja ljubavnog sna.

Četvrtak, 01.09.2022.

15:07

Izvor: B92

Sve ljubavi Hale Beri zbog kojih je skoro zamrzela muški rod – a onda se pojavio on
Foto: Profimedia

Podeli:

Ljubavni život Hale Beri bio je poprilično buran. Na početku karijere ostala je bez 80 odsto sluha na jednom uvu nakon što ju je bivši dečko udario u glavu. Nikad nije otkrila njegov identitet, a logičan sled događaja bio je raskid.

Sva izdanja Hale Beri u kojima izgleda kao milion dolara FOTO

Prvi put se udala za sportistu Dejvida Džastisa. Nikad se nije saznao zvanični razlog kraha njihovog braka, međutim, spekulisalo se da ju je fizički maltretirao.

Drugi brak imala je sa muzičarem Erikom Benetom, od koga se razvela nakon niza njegovih prevara i lečenja od seksualne zavisnosti.

Nakon dva razvoda, zaljubljuje se u kanadskog modela Gabrijela Obrija, sa kojim nije ušla u brak, ali su dobili ćerku Nalu. Par se rastao nakon četiri godine zajedničkog života.

Treći put je na ludi kamen stala sa kolegom, glumcem Olivijeom Martinezom. Ipak, odlučili su da se razvedu, a iz njihove ljubavi rodio se i Maceo Robert Martinez koji sada ima osam godina.

Iako se tri puta razvodila, nije izgubila veru da će jednog dana iskreno voleti. I tako je i bilo. Počela je vezu sa muzičarem Van Hantom, koji je 4 godine mlađi od nje.

"Hale misli da je on taj pravi. Ponovo ju je učinio srećnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako voleti i kako voleti sebe", rekao je izvor blizak glumici, a preneli su strani mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.