Veze i odnosi

"Najčudniji" par današnjice opet intrigira javnost: "Zašto su zajedno?"

Megan Foks i njen partner Mašin Gan Keli prisustvovali su rođendanskoj zabavi koju je organizovala pop diva Bijonse povodom svog 41.rođendana.

Ponedeljak, 12.09.2022.

10:12

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Izgleda da je mnogim slavnim ličnostima nedelja bila veče za pamćenje, jer se diva potrudila da njena zabava bude nešto više od formalne proslave rođendana. Spektakularna žurka bila je tematski određena- te su poznate zvezde morale da se obuku kao da idu na disko žurku sa rolerima.

Pored Adel, Bele Hadid, Kim Kardašijan, Zendaje i mnogih drugih, veliku pažnju fotografa privukao je i "najčudniji" par današnjice - glumica Megan Foks i njen parner - reper Mašin Gan Keli. Oni su se pojavili u svetlucavim odevnim kombinacijama, a Megan se potrudila da ostane upamćena. Uski šorts sa šljokicama, bele grilonke i visoke štikle, zasigurno su ostavili trag na toj žurci.

Ni Tviteraši nisu ostali imuni na njihovu pojavu, te su odlučili da daju lično viđenje njihove veze.

"Zašto su uopšte zajedno?", "Nikad mi se nije sviđala Megan", "Ne mogu da verujem da su bili na žurci", bil isu samo neki od komentara.

Podsetimo, Megan Foks i Mašin Gan Keli su započeli vezu pre dve godine i oboje su priznali da nikad u životu nisu doživeli takvu ljubav.

"Prvi put sam stvarno zavolela. Nikada nisam bila zaista posvećena u ljubavi koliko sam sada. Nisam čak ni verovala da bi nešto ovako intenzivno moglo da postoji", kaže Megan Foks koja čvrsto veruje u ljubav između nje i Kelija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.