Veze i odnosi

Najlepši princ oženio je manekenku za muške magazine: Danas je ona deo kraljevske porodice

Vojvoda od Vermlanda i sin kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije od Švedske, princ Karl Filip veliku pažnju javnosti privukao je zbog svog neodoljivog izgleda.

Petak, 16.09.2022.

16:01

Izvor: superžena

Najlepši princ oženio je manekenku za muške magazine: Danas je ona deo kraljevske porodice
Foto: Profimedia

Podeli:

On je veoma aktivan u vršenju kraljevskih dužnosti, pa tako javnost često može da ga vidi u medijima. Ono šta je zanimljivo jeste da je švedski plemić već pet godina oženjen i to bivšom manekenkom Sofijom Helkvist sa kojom ima i trojicu sinova - princa Aleksandera, princa Gabrijela, princa Džulijana Herberta Folkea.

"Najčudniji" par današnjice opet intrigira javnost: "Zašto su zajedno?"

A njihova ljubavna priča desila se spontano i neočekivano. Naime, zaljubljeni golupčići upoznali su se tokom jedne večeri u istom restoranu. Prijetelji sa kojima su večerali poznavali su se međusobno, te je njihov susret utoliko bio dosta lakši.

"Počeli smo sa stidljivim pozdravima", rekao je Karl jednom prilikom, te dodao da je tok konverzacije tekao svojim prirodnim putem, "baš kao kad znate da je ona prava".

Ljubavna priča Ričarda Gira: Bio je u braku sa Sindi Kraford, a danas ljubi 34 godine mlađu devojku

Shodno tome, simpatije, a onda i ljubav kod princa Filipa desile su se brzo i burno. Nije hteo da čeka ni jedan trenutak više, te je nakon nekoliko meseci viđanja odmah postavio sudbonosno pitanje.

Diva koju svi obožavaju: Ljubavni život Suzan Sarandon oduvek je intrigirao

"Moram da priznam, kada sam nameravao da postavim pitanjem osetio sam nervozu i leptiriće u stomak. Noć pre prosidbe budio sam se nekoliko puta, jer nisam mogao da spavam od uzbuđenja".

Obećanje na večnu ljubav dali su 13. juna 2015 godine pred prijateljima i porodicom, a slavlju je prisustvovalo nkoliko hiljada ljudi iz celog sveta.

Zanimljiva je i činjenica da je njegova draga bila model za muške magazine, kao i učesnica rijaliti programa "Paradise Hotel" pre nego što je preuzela kraljevske dužnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.