Istraživanje kaže da je ovo najbolje mesto za seks

Intimni odnosi većine parova često su ograničeni samo na spavaću sobu i neretko zbog toga stagniraju, jer akcija u istoj sobi nije nužno recept za romantiku.

Veze i odnosi | krstarica |
Podeli
Foto: oneinchpunch/shutterstock
Foto: oneinchpunch/shutterstock

Sajt OnBuy je sproveo istraživanje s ciljem otkrivanja utiče li mesto u kući na kvalitet intimnog odnosa i pokazalo se da i te kako ima uticaja.
Koja je prostorija u kući najbolja za intimne odnose?

Najbolje mesto u kući za intimne odnose prema ovom istraživanje je kupatilo. Otkucaji srca kod 73 posto parova koji su bili aktivni u kupatilu je porastao na 121 otkucaj u minutu. Intimni odnosi u kupatilu su dobili najvišu ocenu, a ispitanici su intimnim odnosima u ovoj prostoriji u kući dali ocenu 8,5 od 10.

I dok je kupatilo iznenađujuće zauzelo prvo mesto, drugo mesto je takođe iznenađujuće i na njemu se nalazi balkon. Ispitanicima koji su bili intimni na balkonu zabeleženo je 116 otkucaja srca u minutu.

Na trećem mestu prostorija se našla garderoba kojoj su ispitanici dali ocenu 7,3 od 10.
Koja je prostorija u kući najgora za intimne odnose?

I dok su prva tri mesta ubrzala srca ispitanika tokom intimnih odnosa, ima i onih prostorija koje su podbacile. Intimni odnos u spavaćoj sobi je previše standardan i otkucaji srca su porasli na samo 108 otkucaja u minutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 25 sledeca idi na stranu