Veze i odnosi

Fudbalska legenda Toni Adams o aferi sa modelom Kapris Bure: "Seks je bio poput droge"

Bivši fudbaler Toni Adams (55) otkrio je da je seks sa supermodelom Kapris Bure tokom njihove tajne romanse bio "poput droge", piše The Sun.

Ponedeljak, 03.10.2022.

10:37

Izvor: B92

Fudbalska legenda Toni Adams o aferi sa modelom Kapris Bure:
Foto: Profimedia

Podeli:

Legenda Arsenala s plavokosom lepoticom je bio u kratkoj vezi 1999., dve godine nakon razvoda.

"Udata žena ne bi trebalo da kaže ne mužu u krevetu - to je 10 minuta vašeg života"


"Ne mislim da je to bila čista fizička veza i bilo je puno onih koji su govorili da sam 'zagrizao prevelik zalogaj'… Na kraju sam ipak znao da ću morati da prekinem vezu zbog nedostatka emotivne povezanosti", rekao je.

Stekao sam utisak da je ona igrala igru ​​pre i nakon što me je upoznala. Iskrenost i otvorenost koje sam u početku video izgubili su se iza fasade. Predomislio sam se. Ali, uvek postoji žaljenje kada veza završi", napisao je u svojim memoarima iz 2017. godine "Sober: Football. My Story. My Life".

"Ali znao sam da je ispravno da završim tu vezu i nastavim dalje sa svojim životom. Seks može da bude poput droge i mogao me zadržati u vezi", istaknuo je.

Ton je priznao da se u društvu Kapris "osećao kao kralj". Ali, iako su se njih dvoje opet sreli nekoliko godina kasnije među njima se nije rasplamsao stari plamen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare