Veze i odnosi

Mediji: Otkriven partner Marije Petronijević sa kojim uživa u seoskom životu FOTO

Glumica Marija Petronijević potpuno se povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu. Iako je duže vreme krila svog partnera od očiju javnost, sada se, navodno saznalo ko je muškarac koji je ukrao njeno srce, prenose srpski mediji.

Sreda, 05.10.2022.

11:11

Izvor: superžena

Mediji: Otkriven partner Marije Petronijević sa kojim uživa u seoskom životu FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kako navode, reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku sa kjim ima i dete. Milinko je na Instagramu podelio sliku sa Marijom, a kako se vidi iz komentara mnogi su, takođe, bili iznenađeni njegovim postupkom. Zajedničku fotografiju sa Marijom, IT stručnjak je objavio na svom Instagramu, a komentari su "pljuštali" sa svih strana.

Srpska glumica čuva ovce i poručuje: "Ja sam iz zapadne Srbije, volim sebe ovakvu kakva sam"

"Konačno zajednička fotografija, bio je red posle toliko godina. Prelepi ste. Sve najlepše vam želimo u životu, divan ste par...", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Milinkove objave.

Podsetimo, Marija je pre neko vreme otkrila sitne detalje o svom partneru, ali njegovo ime i prezime nikad nije spoemula u medijima: "Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja", rekla je ona jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.