Veze i odnosi

S ovakvim muškarcem žene ne želi da bude u vezi, čak i ako je prezgodan

"Pogrešila sam odabravši takve momke…"

Četvrtak, 27.10.2022.

14:31

Izvor: Daily Star

S ovakvim muškarcem žene ne želi da bude u vezi, čak i ako je prezgodan
Foto: Ann Kosolapova/shutterstock

Podeli:

Kolumnistkinja Dejli stara, Džena Hoking objasnila je zašto žene ne žele muškarce s određenim tipom ličnosti, čak i ako su neverovatno zgodni.

Objasnila je da žene ne žele da budu u vezi s muškarcem koji je "prokleto prelep", ali "užasno blag". Radi se o momcima koji mogu da budu vrlo privlačni, ali jednostavno nisu zanimljive ličnosti.

Džena je u prošlosti izlazila s takvim tipom, ali nije se osećala ispunjeno u vezi.

"Pogrešila sam odabravši takve momke… Dopustite mi da objasnim, bio je jako zgodan. Široka ramena, krupno telo ragbiste i muževno lice. Ali otkrivajući njegovu ličnost i otkrila sam da je bezvezan", ističe.

Neobavezna ljubavna brzo je propala i ona se počela da se viđa s nekim ko je potpuno drugačiji. Bio je manje ‘konvencionalno’ privlačan jer je bio malo stariji, niži i pomalo ‘tata’ tip.

Odgovarali su jedno drugom, dopali su im se međusobni karakteri i povezanost koju su imali.

"Shvatila sam da želim da ga impresioniram i što mi se više otvarao o svom životu, to sam više želela da znam o njemu. Bio je pustolov koji je imao razne karijere, voleo je putovanja i književnost. Način na koji su mu oči blistale dok je uzbuđeno pričao o nekoj temi naterao bi me da poželim da se skinem i skočim pravo u krevet s njim", objasnila je.

Džena je svesna da svako ponekad može da bude ‘prokleto predivan’. Iako se lako možete očarati nekim na prvom sastanku, razgovor i nečija ličnost trebalo bi da ipak budu priorite.

"Iako je prilično lako biti privlačan, s botoksom, teretanom i svim tim stvarima, mislim da je još uvek važno osigurati da jednako naporno radimo na svojoj ličnosti", istakla je Jana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.