Veze i odnosi

Začinite strasti u krevetu: Poza "labud" ženama garantuje nezaboravan vrhunac

Uvek je dobra ideja isprobati nove poze u seksu koje će partnerima pružiti užitak. Zato vam u nastavku otkrivamo kako funkcioniše položaj "labud" iz Kamasutre.

Subota, 29.10.2022.

14:00

Izvor: B92

Začinite strasti u krevetu: Poza
Foto: Aleksey Mnogosmyslov/shutterstock

Podeli:

U prvom planu nije samo samo vaginalna, nego i klitoralna stimulacija i zbog toga bi svakako trebalo bolje da proučite ovaj uzbudljivi seksualni položaj.

Kako se izvodi položaj labud?

U položaju „Labud“ muškarac leži na leđima sa skupljenim nogama. Kao i u jahaćem položaju, žena sedi na muškarcu i pušta penis da sklizne u nju.

Umesto da ostane u ovom položaju, naginje se ka napred sve dok ne legne na partnera. Noge stavlja pod uglom na njegovu butinu. Zatim, žena uhvati rukama stopala i povuče ih što je više moguće u smeru zadnjice. Muškarac je drži za bokove zbog veće stabilnosti.

Kruženjem karlice i pomeranjem udesno i ulevo, žena može da stimuliše sebe i partnera.

Trljanjem njegove stidne kosti o njen klitoris intenzivno se stimuliše u ovom položaju, zbog čega je labud posebno prikladan za žene. To definitivno nadoknađuje činjenicu da ovaj položaj omogućuje više nežne, a ne brze pokrete. Ova pozicija je odlična za vibrirajući prsten za penis i to zaista može dovesti seks na viši nivo, jer vibracija stimuliše oba partnera, piše 24 sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.