Veze i odnosi

Zbog njega je "isparila" preko noći – odrekla se glume, a onda je odlučila da ne želi brak s njim

Glumica Eva Mendes i Rajan Gosling već dugi niz godina su u ozbiljnoj vezi, međutim, postoji dobar razlog zašto Eva neće da se uda za svog dugogodišnjeg partnera.

Ponedeljak, 31.10.2022.

13:55

Izvor: superžena

Zbog njega je
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako ih retko viđamo u javnosti, to ne znači da ljubav između njih dvoje ne postoji, a Eva Mendes je odlučila da karijeru glumice zameni svojom najvećom životnom ulogom - ulogom majke. Kada je u braku s Rajanom Goslingom dobila dve ćerke, nekadašnja zvezda u usponu izabrala je da se u potpunosti povuče iz javnog života.

Začinite strasti u krevetu: Poza "labud" ženama garantuje nezaboravan vrhunac

Evu Mendes ne možete videti na crvenom tepihu, na dodelama prestižnih nagrada ili bilo kojim značajnim događajima, jer nekadašnja glumica uživa u porodičnom životu van vidokruga paparaca.

Milijarder (66) ostavio ženu na gnusan način, sad se ženi sa 32 godine mlađom influenserkom

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće", rekla je svojevremno Eva.

Zbog nje je ostavio porodicu, a sad je pukla veza: Dejvid Geta i vatrena Kubanka više nisu zajedno

Takođe, kako je jednom rekla u intervjuu za strane medije, roditeljstvo joj je promenilo život.

"Roditeljstvo je promenilo moj život. Trebalo je to preživeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako opet počinjem da se osećam kao osoba koje ima svoje ja", rekla je pre dve godine u intervjuu za "Women's Health".

Eva je jednom prilikom otkrila i šta misli o instituciji braka, te da bračna zajednica, u formalnom smislu te reči, nema veliki značaj u njenom životu.

"To je veoma zastarela, arhaična kreacija", rekla je ona. "Brakovi su nekada bili vezani za imovinu. Koliko je to neromantično? Muž i žena, to su veoma neseksi reči".

Eva je potom istakla i da voli starije parove koji nisu u braku. "Zapravo mislim da je veoma seksi kada si sa nekim u pedesetim ili šezdesetim i možete da kažete: To je moj dečko."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.