Veze i odnosi

Poznati pevač u vezi sa 51-godišnjom lekarkom? Nemoguće da ima ovoliko godina FOTO

Američki pevač Šon Mendes (24) nedavno je snimljen u društvu poznate doktorke Džoselin Mirande (51) i to na ulazu svoje kuće u Holivudu.

Sreda, 18.01.2023.

11:23

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

I ova vest ne bi privukla toliko pažnju da javnost već duže vreme ne spekuliše o njihovoj vezi. Ove glasine su otišle toliko daleko da sada i strani mediji pišu o "njihovoj vezi", te da je lekarka došla da prespava kod njega.

Već duže vreme se poznaju

Glasine u vezi sa njihovom potencijalnom vezom počele su u junu prošle godine kada su snimljeni na zajedničkom ručku. Trebalo bi napomenuti i da je Džoselin godinama bila Mendesova kiropraktičarka i lekarka na turnejama, koncertima i nastupima. Bez obzira što su ih fotoreporteri i mediji već nekoliko puta videli zajedno, njih dvoje ove glasine nisu javno objašnjavali.

Miranda je poznato lice u svetu javnih ličnosti. Zbog svoje uže specijalizacije u biomehanici i biodinamici, zvezde kao što su Džastin i Hejli Biber, Kendal Džener, Džastin Timberlake i mnogi drudi često je angažuju.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.