Veze i odnosi

Slavni glumac javno priznao: "Salma Hajek je bila moja prva simpatija"

Čening Tejtum napravio je veliki povratak na filmska platna ulogom u filmu "Poslednji ples Medžik Majka". Premijera filma biće početkom februara, a osim scena koje dižu temperaturu budućim gledaocima, koz film se provlači i ideja o osnaživanju žena na svim životnim poljima.

Petak, 20.01.2023.

10:27

Autor: J.V.

Slavni glumac javno priznao:
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac je sada u ekskluzivnom intervjuu za "Vanity Fair" pričao o detaljima filma, te je otkrio zašto je Salma Hajek izabrana za glavnu glumicu.

Salma Hajek "ispeglala" lice, fanovi zgroženi: "Izgledaš kao da imaš 25" FOTO

"Mislim da bi bilo šovinistički da se snima film o osnaživanju žena, a da nemamo ženu koja svojim jakim karakterom inspiriše ostale žene", rekao je Tejtum, te dodao da je Salma Hajek stvorena za ulogu Maksandre Mendoze, moćne bogatašicu koja posle razvoda traži novi životni pravac.

Čening je, takođe, objasnio, onako stidljivo, da mu je Salma bila jedna od prvih simpatija.

"Mislim, ona je bila jedna od mojih prvih simpatija", otkrio je.

Na kratko se osvrnuo na svoju ulogu oca, te je istakao da mu je roditeljstvo pomoglo da shvati koliko je svet okrutno mesto za žene.

"Tek kad se rodila, počela je da me plaši činjenica koliko je svet opasno mesto za žene. Kada postanete otac devojčice shvatite koliko mogu biti ranjive", rekao je glumac.

Inače, Čening Tejtum je u braku sa Dženom Djuvan dobio ćerku Everli Tejtum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare