Veze i odnosi

Ponuda koja se ipak odbija – Stalone bio spreman da se "isprsi" za vezu sa Pamelom

Polako nam se približava dugo očekivani datum (31. januar) kada će dokumentarac Pamele Anderson ugledati svetlost dana. Većina glumačkog sveta strahuje od istine koja će biti predstavljena široj javnosti, a prema poslednjim saznanjima i čuvenom glumcu Silvesteru Staloneu se "trese tlo pod nogama".

Petak, 27.01.2023.

12:52

Autor: J.V.

Ponuda koja se ipak odbija – Stalone bio spreman da se
Foto: Profimedia

Podeli:

Sama Pamela je priznala da je dobila ponudu od njega - Porše i stan, ali je cena za ove skupocene stvari bila i više nego visoka.

"Ponudio mi je Porše i stan da budem njegova devojka broj jedan. Ja sam ga upitala - 'da li to znači da postoji i devojka broj dva?'", kroz osmeh je rekla Pamela, a onda otkrila da je odbila njegovu ponudu.

"Rekao mi je da je to najbolja ponuda koju ću da dobijem, jer sam sad u Holivudu. A ja sam samo htela ljubav. Nisam želela ništa manje od toga".

Glumčevi predstavnici za medije odmah su reagovali na ove izjave, te su ih demantovali na sledeći način:

"Izjava Pamele Anderson koja se odnosi na našeg klijenta je lažna i izmišljena. Gospodin Stalone potvrđuje da nikada ništa nije rekao ni ponudio od onoga što stoji u njenoj izjavi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.