Veze i odnosi

Nakon razvoda od brazilske manekenke, Tom Brejdi otišao u celibat?

Vest da se legenda američkog fudbala Tom Brejdi penzioniše iznenadila je mnoge. Međutim, mnogo veće iznenađenje usledelo je nakon što su fanovi saznali da Brejdi planira da se "primiri" kad je reč o emotivnim vezama.

Četvrtak, 02.02.2023.

13:24

Autor: J.V.

Nakon razvoda od brazilske manekenke, Tom Brejdi otišao u celibat?
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako prenosi "Marka", nekoliko izvora bliskih Brejdiju su za "Page Six" otkrili da legenda američkog fudbala planira da se distancira od emotivnih odnosa, te neko vreme želi sam da uživa u penzionerskim danima.

Žizel Bundšen "okrenula novi list": Njen osmeh sve govori – žena "procvetala" nakon razvoda FOTO

Takođe, kažu izvori za pomenuti medij, Brejdi planira da se posveti svojoj deci, ali i privatnom biznisu, a veze i novi odnosi sa partnerkama, jednostavno, ne mogu da budu deo njegove nove rutine.

Najtrofejniji kvoterbek je čak iznajmio veliki apartman u Majamiju kako bi se odmorio i razmislio o daljim životnim putevima.

Podsetimo, manekenka Žizel Bundšen i Tom Brejdi razveli su se nakon 13 godina braka.

Bili su "savršen par", onda se preko noći sve raspalo: Kako izgleda srećno razvedena žena FOTO

Bivši supružnicu su ovu vest potvrdili i putem svojih privatnih naloga na Instagramu.

"Došli smo do ove odluke sporazumno. Zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno", napisao je Brejdi, a Bundšen je dodala da će "zajedno nastaviti da pružaju njihovoj deci ljubav, brigu i pažnju koju zaslužuju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare