Veze i odnosi

Žive u poliamornoj zajednici i veruju da su "monogamna porodica, gde je četvoro u ljubavnoj vezi"

Oni su poliamorna četvorka i često kažu da nemaju ideju ko je, zapravo, biološki otac njihovoj deci. Ne zamraju se detaljima, niti planiraju da urade test za proveru očinstva u skorije vreme.

Utorak, 07.02.2023.

14:53

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Alisija i Tajler Rodžers žive u zajednici sa parom Šonom i Tajom Hartles u Libanu. Oni se ne zamaraju društvenim normama, a deca imaju sve uslove za život. Osim dvoje mlađe dece, koje su mame dobile u ovoj neobičnoj porodici, Alisija i Tajler imaju još dvoje dece od sedam i osam godina koje su dobile pre stupanja u poliamornu zajednicu.

Na ova četiri problema se žene najčešće žale bračnim terapeutima

Kako su istakli za strane medije, nije im bitno ko je biološki otac, jer svi četvoro normalno funkcionišu.

Imate li i vi ove fetiše? Postoje mnogi, ali ova tri su najčešća

"Uradili smo dosta toga kako bismo se svi osećali kao ravnopravni roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi ništa promenila", rekla je Taja.

Srećna četvorka će podržati decu ako jednog dana odluče da saznaju ko im je od njih dvojice biološki otac.

Ovim cakama zagrejte atmosferu u krevetu, dovedite partnera do ludila

Detalje privatnog života dele na društvenim mrežama i za sebe veruju da su "normalna monogamna porodica, gde je četvoro u ljubavnoj vezi"

"Naša veza je nastala prirodno, ali iziskivala je puno rada. Da si mi pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi s četvoro dece, nasmejala bih ti se u lice. Nisam ni slutila da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada desila u životu. Hvala Bogu na tome. Volim te zauvek", rekla je Taja svom suprugu Šonu u jednom od videa na TikToku, piše Daily Mail.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare