Veze i odnosi

Ljubav koja smeta Holivudu: Pirs Brosnan ponovo pokazao koliko obožava suprugu FOTO

Holivudski glumac Pirs Brosnan (69) snimljen je sa svojom 10 godina mlađom suprugom, novinarkom i spisateljicom Kili Smit u Malibuu, gde su zajedno otputovali na predstavljanje knjige Pauline Porizkove.

Ponedeljak, 27.03.2023.

14:46

Izvor: index.hr/superžena

Ljubav koja smeta Holivudu: Pirs Brosnan ponovo pokazao koliko obožava suprugu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Par je za ovu priliku uskladio crne odevne kombinacije, a kako se vidi sa fotografija, i nakon 22 godine braka, strast među njima još uvek bukti. Njihova ljubavna priča prkosi standardima Holivuda, a Pirsova supruga je i dan-danas meta kritika "šire javnosti". U nastavku teksta pogledajte i zašto.

Kako je sve počelo?

Upoznali su se 1994. u kafiću u Meksiku, a glumac je u to vreme prolazio težak period u životu. Njegova prva supruga Kasandra Haris, s kojom je bio u braku 11 godina, preminula je tri godine ranije od karcinoma jajnika.

Glumac s Kasandrom ima sina Šona, a Pirs je preuzeo i starateljstvo nad decom - Kristoferom i Šarlot iz Kasandrinog prvog braka.

Ljubavna priča Brosnana i novinarke Kili je u današnjem svetu retko zamisliva, a sam glumac često ističe da mu je Kili pomogla da prebrodi teško razdoblje. Spasila ga je od depresije, a tu je bila za njega kad je njegova ćerka 2013. godine preminula u 42. godini od raka jajnika, baš kao i Pirsova prva supruga Kasandra.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao da živim. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milion godina, ne bih mogao da pronađem takvu ženu kao što je Kili", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

"Nije mi potreban supermodel"

*ALT

Brosnan i Kili su u braku od 2001. godine i imaju dva sina - modela Parisa i glumca Dilana. Da stvar bude gora, njegova supruga je godinama, pa i dan-danas, trpela uvrede na račun svog izgleda, jer se vremenom dosta ugojila. Uprkos zlim jezicima javnosti, njihova ljubav i dalje cveta, a iz priče o kritikovanju Kilinog fizičkog izgleda, ovaj par uvek izađe kao pobednik. Oni ne ćute, već oštro odgovaraju na "dobre namere" prolaznika, ali i bliskih prijatelja.

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", objasnio je Pirs.

Holivudski glumac je jednom priznao da su im njihovi bliski prijatelji ponudili razne estetske zahvate, kako bi Kili dovela figuru do svojih nekadašnjih standarda, međutim, kaže Brosnan, tu velikodušnu ponudu su rado odbili.

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše dece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek se trudim da svakim danom zaslužim njenu ljubav", ističe glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.