Otkrivamo: 80 odsto žena u krevetu želi samo ovu stvar

"Nevaljalice", "bezobraznice".... ili već neki drugi izrazi u veštini koja je poznata kao "dirty talk" - to je ono što priželjkuje više od 80 odsto žena u krevetu. Poslednja anketa koju je sproveo magazin "Men's Health" u saradnji sa portalom "Simpatic" pokazala je da bi žene u seksu volele da im partneri više govore nevaljale reči.

Veze i seks | Super žena |
Podeli
Foto:Thinkstockphotos
Foto:Thinkstockphotos

Anketa je sadržala upitnik sa 170 pitanja o seksualnim fantazijama, a popunjavala su ga oba partnera. U ovom ispitivanju učestvovalo je 2.700 korisnika.

Seksolog Emili Mors objašnjava da je izuzetno važno da partneri u vezi i seksu otvoreno govore šta žele.

Njeno dosadašnje iskustvo u praksi pokazalo je da je to jedini ispravan put ka zajedničkoj sreći.

"Zaista ohrabrujem ljude da dele svoje fantazije s partnerom. Ono što se na prvu loptu čini neprijatno može da vodi ka eksplozivnom eksperimentisanju. Samo treba da razgovarate. To što žene iščekuju po koju bezobraznu reč u krevetu uopšte ne iznenađuje. Mozak je najmoćniji polni organ", objasnila je Emili.

Ovo su još neke fantazije koje žene prema ovoj anketi očekuju, kao i njihovo stručno tumačenje.

"Dirty talk"

"Mozak je najmoćniji polni organ, a govorenje prostota je kreativan način za njegovu stimulaciju", kaže Emili Mors. Ona kaže i da je to odličan način za podsticanje razgovora o pristanku. Reči: "Volim kako izgledaš u toj pozi" mogu da budu dovoljne da se pokrenu stvari. Ona savetujei da uvek pratite reakcije partnera da biste znali da li ste na dobrom putu.

Odlazak u striptiz klub

Gotovo 70 odsto žena zainteresovano za odlazak u striptiz klub sa svojim partnerom. "To je siguran način da ispitate opciju seksa utroje", kaže ova terapeutkinja.

Igračke na daljinsko upravljanje

Čak 63 odsto žena fantaziralo je o korišćenju seks-igračaka na daljinsko upravljanje, dok je 44 odsto ispitanica htelo da njihovi partneri to rade u javnosti. "Davanje partneru kontrole nad vašim zadovoljstvom je neverovatno stimulišuće", kaže.

Vezivanje očiju

Oko 58 odsto ispitanica fantaziralo je o vezivanju očiju tokom seksa. "Osim što pojačava seksepil i poverenje, povez na očima pojačava i sve ostalo. Odjednom neočekivani dodiri i poljupci stvaraju talase zadovoljstva, a predviđanje onoga što sledi je užasno uzbudljivo", zaključila je Emili Mors.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu