Da li se slažete: Ovo je kroki žene koja voli spornu pozu

Većina žena se zapita kakav je analni seks, ali mnoge se zbog predrasuda teško odlučuju da ga probaju. Sada, ipak, postoji jedno zanimljivo istraživanje na ovu temu koje između ostalog nudi odgovor na pitanje "kakva žena žena voli ovakav seks".

Utorak, 27.02.2018.

15:07

Izvor: B92

Da li se slažete: Ovo je kroki žene koja voli spornu pozu
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Svega jedna od tri žene isprobala je analni seks, rezultat je istraživanja među heteroseksualnim i seksualno aktivnim ženama od 15 do 44 godine.

Međutim, istraživanje o seksualnosti koje su sproveli naučnici iz Čikaga, Mineapolisa i Sijetla pokazalo je još neke zanimljive rezultate.

Naime, 36 odsto ispitanih žena imalo je iskustvo sa analnim seksom, ali samo 13 odsto u poslednjih godinu dana.

Zaključak je dakle da malo žena smatra da je analni seks uzbudljiv.

Prema istom istraživanju, postoji i određeni tip žene koji je sklon da isproba analni seks: nereligiozne, školovane žene u dvadesetim godinama i obavezno sa visokim primanjima.

Osim njih, eksperimentisanju su sklone i razvedene, kao i one bez stalnog partnera.

U istraživanju se navodi da su analnom seksu sklonije još i žene koje su već jednom spavale s drugom ženom, imale su neku polnu bolest ili su izgubile nevinost pre 16. godine. Inače, zanimljivo je jeoš jedno istraživanje, koje je sproveo "National Survey of Sex and Behaviour" koje je pokazalo da je najpouzdaniji način da žena postigne orgazam - analni seks sa 94 odsto uspešnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.