Saveti profesionalaca: Tri ključne strategije ako želite da dominirate u krevetu

Kada su u pitanju strast i održavanje veze, stručni saveti nisu nikada loši. Ni za pročitati, ni za primeniti. Ovo su načini da održite, povratite ili uzdignete strast u svojoj vezi i ostavrite svoje fantazije i skrivene želje.

Nedelja, 11.03.2018.

21:07

Izvor: Super žena

Saveti profesionalaca: Tri ključne strategije ako želite da dominirate u krevetu
Foto: Thinkstock

Podeli:

Želite da dominirate u krevetu? Kako prenosi "Haffington post" za igru u krevetu nekada su potrebne skrivene veštine.

Zone

"Kada radim sa parovima moj prva sugestija je da se napravi tačan plan sastanka kada želite da imate seks sa posebnim željama. Napravite zelenu, žutu i srvenu zonu. Zelena je sve što želite da probate, žuta je za ono što biste se eventualno usudili da probate i o čemu možete da pregovarate, a crvena je ono što nikada ne biste probali u seksu. Kada parovi vide jasno sa čime raspolažu, onda znaju i šta mogu da očekuju od partnera i to je onda bezbedna i fer igra", kaže Hadsi Houn, profesionalna dominatna dama , edukator iz BDSM odnosa iz Los Anđelesa.

Prvo priča, pa onda akcija

"Budite intimni, ali bez obaveznog orgazma. Flertujte, pričajte, poigravajte se sa vašom seksualnom aurom. Provocirajte jedno drugo, ali bez orgazma. Tako ćete najbolje naučiti i o sebi i o svom partneru. Eksperimentisanje i pomeranje granica dolazi kasnije. Ne insistirajte odmah na dominantnom odnosu", kaže "Mistress Iris", profesionalna BDSM dama iz Los Anđelesa.

Ostvarivanje fantazija

"Izbacite stid iz rečnika. Da biste ostvarili svoje fantazije u krevetu treba da znate da niste ni prvi, ni jedini koji mašta o raznim stavrima u seksu koje na prvu loptu deluju zabranjeno. Ništa nije strašno dokle god postoji dogovor sa partnerom. Budite direktni u razgovoru i ophođenju. Samo tako će vaši seksualni snovi postati za vas tsvarnost", objasnila je Justin Kros, seksualni konsultant iz Čikaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare