Najgora odluka: "Odnos sa nepoznatim muškarcem za jednu noć teško sam preživela"

Ljubavna iskustva muškarci i žene doživljavaju na potpuno drugačiji način. Dok muškarci preferiraju seksa za jednu noć, jednoj ženi dogodilo se da je to iskustvo jedva preživela. Ovo je njena priča koju je podelila na portalu "Times of India".

Utorak, 20.03.2018.

12:59

Izvor: B92

Najgora odluka:

Podeli:

"Nakon groznog raskida, srce mi je bilo slomljeno. Htela sam da se konačno oporavim i krenem ispočetka. Prva prilika mi se ponudila kada me je najbolji prijatelj pozvao na druženje u njegovu kuću", napisala je.

Bila je veoma uzbuđena zbog toga što će se družiti s prijateljima, ali kada je došla u kuću, shvatila je da njenih prijatelja nema. Naime, svi su bili na jednom venčanju.

"Znala je samo svog najboljeg prijatelja koji je bio zauzet zabavljanjem gostiju. Sedela sam sama, pila, gledala nešto po telefonu. Onda sam zapazila osmeh jednog muškarca. Počeli smo da razgovaramo, zbližili smo se. Pili smo i razmišljali šta dalje, pa smo odlučili da odemo na mirnije mesto da se bolje upoznamo. Otišli smo u jednu od spavaćih soba i sedeli tamo", napisala je anonimna čitateljka, koja navodi i da se ne seća jasno kada je razgovor prestao, ali se posle nekoliko sati probudila pored tog stranca koji je spavao, go.

Shvatila je da se među njima dogodio seks.

Misli su joj bile panične: šta ako ima neku bolest, ko je on uopšte, kako se zove...

Nije mogla da se savlada pa je odmah napustila i sobu i kuću. Nikad ga više nije videla i odlučila je da ovakve stvari više ne radi. Bila je uplašea najviše za svoje zdravlje, o čemu nije mislila na vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare