Tri stvari koje većina radi pre intimnog odnosa: Niste ni svesni koliko su štetne

Iako kažu da je spontani seks najbolji, te da ne bi trebalo uopšte da se pripremate za odnose, postoje stvari koje većina ljudi rade, a koje mogu loše da se odraze po zdravlje.

Subota, 31.03.2018.

13:46

Izvor: Super žena

Tri stvari koje većina radi pre intimnog odnosa: Niste ni svesni koliko su štetne
Foto: Thinkstock

Podeli:

Depilacija

Naravno da treba lepo da se izdepilirate pre seksa, ali bi ovu aktivnost trebalo da uradite dan-dva pre samog intimnog čina. U slučaju da rešite voskom da uklonite dlake malo pre vođenja ljubavi, možete izazvati iritaciju, upaljenost pa i nadutost kože. Ovo se posebno odnosi na predeo oko prepona i bedara, koji se najviše izlažu trenju iz znojenju.

Lek protiv alergije

Lekovi protiv alergije, odnosno antihistamnici veoma opuštajuće deluju na telo, ali isto tako snažno deluju na sluzokožu celog tela- od usne duplje do intimnog predela.

Zapravo lekovi namenjeni smirivanju alergijskih reakcija utiču na smanjeno lučenj vaginalne sluzi zbog čega seks može biti neprijatno iskustvo.

Odlazak u toalet

Odlaganje odlaska u toalet može biti veoma loše po vaše zdravlje. Imajte u vidu da je bešika smeštena blizu vagine, zbog čega biste svaki pritisak mogli da osetite, a to će da smanji seksualni užitak. Ujedno, šansa za upalu bešike postaje veća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare