Ove reči garantuju bolje rezultate u krevetu

Želite li da svoj seksualni život podignete na viši nivo, nisu vam neophodna erotska pomagala ili nove poze. Dovoljno je da posegnete za nepogrešivim oružjem kojem ne može da odoli nijedno ljudsko biće. U pitanju su reči.

Ponedeljak, 23.04.2018.

19:00

Izvor: Super žena

Ove reči garantuju bolje rezultate u krevetu
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Sad!

Iako živimo užurbanim i stresnim načinom života, zbog čega nismo uvek raspoloženi za maženje, ova reč i te kako može promeniti stvari. Nijedna osoba ne može da odoli uzbuđenom i odlučnom partneru koji ga želi ovde i sada.

Još!

Ova reč je idealna tokom seksa. Uzvik "još!" iste sekunde će uzbuditi voljenu osobu, jer nema ničeg strastvenijeg od nekoga ko maksimalno uživa u tehnici svog partnera i pritom čezne da vruća igrica još malo potraje.

Dođi!

Dok je partner ili partnerka u drugoj sobi, a vi ste u spavaćoj, skinite se u seksi donji veš ili budite potpuno goli. Lezite na krevet u pozu za koju znate da uvek pali, prigušite svetla i čekajte da voljena osoba počne da vas traži. Kada se pojavi na vratima, iskoristite čarobnu reč.

"Wow"

Ovaj uzvik oduševljenja možete koristiti na dva načina. Najpre tokom predigre, dok se nežno milujete i želite da naglasite koliko vam prija određeni dodir. Tokom samog seksualnog čina, u trenutku kada partner uradi nešto neočekivano ili što vas posebno uzbuđuje, iskoristite ovaj uzvik da stavite na znanje koliko vam je dobro.

Da!

Omiljena reč svake osobe koja vas želi. Ona ima više značenja i može se koristiti na više načina. Potvrdan odgovor na nečiji poziv, uzvik oduševljenja nad partnerovom tehnikom tokom seksa ili predigre, samo su neke od situacija u koje će se ova jednostavna potvrdna reč savršeno uklopiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare