Koju pozu najviše volite? Evo šta to otkriva o karakteru

Važna vam je strast ili bliskost? Očni kontakt ili dodir meke kože? Svi vaši afiniteti u seksu govore dosta o vašem karakteru, a najviše vas odaje poza koju volite sa partnerom.

Utorak, 24.04.2018.

09:50

Izvor: Super žena

Koju pozu najviše volite? Evo šta to otkriva o karakteru
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da vole da igraju na sigurno, ali i da bi mogli da budu samouvereniji. Ovu pozu vole oni koji vole intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu želite da se opustite.

Žena je na muškarcu

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju. Vrlo su samouverene i vole moć. A to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

Doggy

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu ličnost, dok kod muškaraca ona može ukazivati bežanje od intimnosti.

Kašika

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju da postignu i strast, ali i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare