Vruća pitanja na koja svaka žena želi da zna odgovore

Ljubav između dvoje ljudi nije garancija za odličan seks. To je razlog zašto i parovi koji se vole najviše na svetu imaju problema kada njihova srca i ostali delovi tela ne mogu da se usaglase, objašnjava stručnjak za seks Trejsi Koks.

Veze i seks | Super žena |
Podeli
Foto:Thinkstockphotos
Foto:Thinkstockphotos

Treba li da napustim partnera ako ne može da mi priušti orgazme?

"Kod ovog pitanja moramo biti jasni - niko vam ne može dati orgazam, morate ga uzeti. To znači da bi trebalo da naučite kako da dođete do vrhunca pomoću vibratora ili masturbacije, a zatim i njemu pokažite kako da to učini prstima. Treba da mu pokažete i usmerite ga", kaže Koksova za "Dejli mejl" (Daily mail).

Šta je gore - imati dosadan seks ili ga nemati uopšte?

"Prakticiranjem konstantno dosadnog seksa ne činite nikome baš nikakvu uslugu. Mnogo uglednih seksualnih terapeuta u takvim situacijama savetuju parovima da uzmu pauzu. Seksualna apstinencija može da pomogne da se pokrene ljubavni život", objašnjava.

Moram li da pristajem na oralni seks?

"Zaista je dobra ideja da jedno drugome pružate oralni seks, evo zašto. Odbijanje oralnog seksa nije samo uskraćivanje partneru izuzetno zadovoljavajućeg dela seksa, to je odbijanje srži osobe", napominje Koksova.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu