"Pet puta dnevno nije bilo dovoljno, požuda je bila snažna, moj dečko nije izdržao"

"U najgorem periodu ni pet puta dnevno mi nije bilo dovoljno", kaže za BBC majka troje dece Rebeka Barker i priznaje da je taj seksualni nagon potpuno preuzeo kontrolu nad njenim životom 2014. godine i uništio joj vezu.

Sreda, 20.06.2018.

10:56

Izvor: B92

Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"Seks je doslovno bila prva stvar na koju bih pomislila kad se probudim. Jednostavno nisam mogla da izbacim seks iz glave. Imala sam osećaj da me sve podseća na seks. Mislim da je to stanje bilo povezano s depresijom koja me mučila i manjkom serotonina. Imala sam osećaj kao da mi celo telo žudi za seksom. Pet minuta nakon seksa osećaj bi se vratio i to je za mene bio krug pakla", ispričala je ova tridesetsedmogodišnja žena iz Tadkastera.

Rebeka priznaje da joj je seksualna zavisnost izazvala velike probleme u vezi.

Premda je njen partner uživao u pažnji u prvo vreme, situacija je za oboje postala bezizlazna.

"U početku je sve bilo u redu, a pred kraj više nije mogao da shvati zašto se to događa. Nakon nekoliko meseci počeo je da me ispituje, optužio me da imam ljubavnike, bio je uveren da se osećam krivom i da zato želim seks", otkrila je.

Pred kraj 2014. godine odlučila je da joj treba pomoć.

"Raskinuli smo, a ja sam se preselila kod roditelja. Išla sam na terapije kod psihijatra. Vrlo brzo mi je dijagnostikovana depresija", ispričala je Rebeka.

Menjala je poslove, prekinula je s partnerom i odselila se u Francusku.

"Uvela sam velike promene u život kako bih pobedila depresiju i zavisnost i ovo mi je pomoglo", objasnila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.