Ove reči nikada ne izgovarajte pred partnerom, možda ćete zažaliti

U žaru svađe kažemo mnogo toga što ne mislimo, ali i ono što u nama ključa već neko vreme.

Nedelja, 15.07.2018.

19:00

Izvor: Super žena

Ove reči nikada ne izgovarajte pred partnerom, možda ćete zažaliti
Thinkstock / Ilustracija

Podeli:

Neki komentari izgovoreni u afektu brzo će biti zaboravljeni, ali neki mogu da nanesu štetu koju ni izvinjenje ne može popraviti. Zato je važno čak i u najvećem naletu besa sačuvati pribranost i pažljivo birati reči. Ovo su reči koje bi trebalo da izbegavate:

Ne verujem ti

Ove reči uglavnom izgovaraju žene koje su sumnjičave, a mogu jako zaboleti, naročito muškarca koji je potpuno iskren. Mnoge žene znaju kako je to biti paranoičan i razbijati glavu zbog sumnji za koje se na kraju ispostavi da su bile samo proizvod mašte. Oterati zbog toga dobrog muškarca od sebe potpuno je besmisleno.

Svi su muškarci isti

Da razjasnimo jednom zauvek: Nisu svi muškarci isti. Samo zato što vam je neko slomio srce, ne znači da negde ne postoji muškarac koji vam to nikada ne bi uradio. Ukoliko kažete to svom partneru usred svađe, mogao bi da prestane da vas poštuje i mogli biste ostati sami zbog rečenice u koju verovatno ni sami ne verujete, već je izrečena u afektu.

Nisi dobar u krevetu

Bila to istina ili ne, reći mu tako delikatnu stvar na tako grub način može nepovratno pogoršati vaš odnos. Muškarac kojem slomite ego teško će se oporaviti. Ako niste zadovoljni pokušajte to da rešite razgovorom i dogovorom.

Moj bivši ne bi to nikada uradio

Upoređivanje sadašnjeg dečka s bivšim vodi prekidu. Pre nego što izreknete ovu zločestu primedbu, setite se da ste s bivšim prekinuli zbog dobrog razloga, pa ne može biti toliko savršen kakvim pokušavate da ga prikažete. Prihvatite svog novog dečka onakvog kakav je, a ne kakav bi mogao biti.

Tvoja majka u sve mora da se meša

Nije samo mit da majke vole da se mešaju u život svoga sina i njegove izabranice. U nekim slučajevima to se, na sreću, vremenom promeni, ali neke žene nisu toliko sretne. Mnogi muškarci jako su vezani uz svoju majku pa ako mu kažete da je njegova mama davež, postoji opasnost da mu se te reči urežu u sećanje i nikada vam ih ne oprosti. Zato, budite suptilne i oprezne s rečima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.