Deset godina nakon smrti Hita Ledžera, glumica Mišel Vilijams rekla „DA“

Glumica, koja sa Ledžerom ima dvanaestogodišnju ćerku, u tajnosti se udala za kompozitora i producenta Fila Elveruma (40), koji je takođe samohrani roditelj.

Petak, 27.07.2018.

12:56

Izvor: B92

Deset godina nakon smrti Hita Ledžera, glumica Mišel Vilijams rekla „DA“
Foto: Gettyimages

Podeli:

Vilijamsova i Elverum venčali su se početkom jula, prenosi Dejli mejl. Niko ne bi saznao ništa o maloj ceremoniji da glumica nije rešila da progovori o tome u svom intervjuu za "Veniti fer".

“Nikada u životu nisam govorila o svojim vezama, ali Fil nije bilo ko. To nešto znači. Način na koji me on voli je način na koji želim da živim svoj život. Odgajam svoju ćerku Matildu tako da uvek bude ono što ona želi da bude, a sada i mene napokon voli neko ko želi da se osećam slobodno i da budem ono što jesam”, izjavila je Mišel Vilijams.

Foto: Gettyimages

Njihovim venčanjem stvorena je četvoročlana porodica - glumica ima ćerku Matildu koju je dobila s preminulim glumcem Hitom Ledžerom, dok Fil ima trogodišnju ćerku Agatu iz braka s karikaturistkinjom Ženev Kastre, koja je preminula od raka.

Nakon smrti supružnika oboje su pronašli utehu u svojoj deci.

“Ja sam majka devojčice najosetljivijeg srca, snažnog duha, devojčice koja je slika svog oca. Sve što mogu jeste da zadržim njegovo prisustvo u njoj, koje otkrivam svakog dana”, rekla je Vilijamsova posle gubitka supruga Hita Ledžera.

Elverum je za Pičfork izjavio da je njegova ćerka bila povratak u funkcionalni svet kada su ga obuzimale suicidne misli nakon saznanja da njegova žena umire.

“Moram da isečem brokoli, ne mogu da plačem. Ponekad tako plačem i ona dođe kod mene i kaže: 'Tata plače.' Ja kažem: 'Da, plačem sada. Tužan sam. Sve je u redu.' Ona se nasmeje i vrati se svojim lego kockicama”, rekao je Elverum tada.

Srećna porodica sada živi zajedno, ali uspomena na njihove prethodne partnere ostaje s njima.

“Nikada nisam odustala od ljubavi nakon što je on umro. Uvek sam govorila Matildi da me je njen otac voleo pre nego što je iko mislio da sam talentovana, lepa ili da imam lepu odeću”, izjavila je glumica, koja nakon Ledžerove smrti nije često govorila o njihovoj ljubavi.

Tek kad je 2014. prodala kuću u Boerum Hilu, koju je delila s Ledžerom, priznala je da je neutešna.

Mislila je da će joj jedino pomoći nova ljubav, ali, kako kaže, bilo je gore. Neki od muškaraca sa kojima se viđala nakon smrti Ledžera bili su reditelj Spajk Džouns, glumac Džejson Sigel i njujorški finansijer Endru Joumans, za kojeg se pričalo da se početkom godine verio s njom.

Tako je glumica sve iznenadila ovom vešću. Rešila je da ovu priču podeli sa ljudima kako bi mogla da pomogne nekome ko prolazi kroz isto.

“Naučila sam da ne treba prihvatiti. Ne treba se pomiriti s nečim što je poput zatvora, što je teško ili bolno. Ako ne osećate ljubav, onda to nije ljubav”, poručila je Vilijamsova u prvom intervjuu u kojem je opširno govorila o svojoj novoj vezi i osećanjma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare