"Verenica najboljeg prijatelja je trudna, ja sam otac deteta"

"To mi je bio najbolji seks u životu, ali toliko nas je ponelo da nismo razmišljali o zaštiti. Kasnije sam joj priznao da mi se oduvek sviđala. Odgovorila je kako i ona oseća isto, ali..."

Petak, 03.08.2018.

08:37

Izvor: B92

Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovaj mladić pao je u iskušenje i spavao sa verenicom svog najboljeg prijatelja. Kako kaže, bili su pijani i bio je to seks za jednu noć, ali devojka je ostala trudna.

Mladić nije znao šta da radi, pa je potražio pomoć od kolumnistkinje tabloida San u okviru rubrike "Draga Didra".

Prenosimo vam njegovu ispovest, kao i savet koji je dobio.

"Moj najbolji prijatelj i ja imamo 24 godine i družimo se od školskih dana. On je sin jedinac, dok ja imam stariju sestru, pa smo postali bliski, poput braće.

Prošlog meseca odlučili smo da odemo na more, a sa nama je pošla i njegova devojka, zapravo verenica. Vreme je bilo savršeno. Nakon piknika uz more, sedeli smo na suncu celo poslepodne. Uveče smo obišli nekoliko pabova i dosta smo popili, posebno moj prijatelj.

"Vratili smo se u hotel i otišli pravo u njihovu sobu. Pitao sam njegovu verenicu, koja ima 23 godine, da li bi želela da ode na još jedno, poslednje piće u hotelski bar pre spavanja", napisao je ovaj mladić.

Foto: Thinkstock

"Nakon što je konobar prestao da radi, složili smo se da je vreme za krevet i otišli smo gore. Poljubio sam je za laku noć, međutim, postalo je vrlo strastveno. Otišli smo u moju sobu i bacili se jedno na drugo čim smo zatvorili vrata. Seks je bio najbolji ikada dosad, ali toliko nas je ponelo da nismo razmišljali o zaštiti. Kasnije sam joj priznao da mi se oduvek sviđala. Odgovorila je kako i ona oseća isto, ali da ne bi želela da povredi mog prijatelja i svog verenika. Složili smo se kako to ne sme da se ponovi", nastavio je.

Pre nekoliko dana, rekla mu je da je trudna, i da je sigurna da je on otac deteta.

"Pričali smo o tome što treba da uradimo i ona je rekla da će da zadrži dete, bez obzira na sve. Pitao sam je da li bi želela da bude sa mnom. Rekla je da bi, ali da su oni već isplanirali venčanje, pa bi otkazivanje uzrokovalo puno nervoze i neugodnosti. Treba li da ćutim o tome i posmatram prijatelja kako odgaja moje dete?”

Foto: Thinkstock

Savet:

“Pitaj je da li želi zaista da bude sa tobom u vezi ili je to tek tako rekla u tom trenutku. Ako te voli, bilo bi pogrešno da nastavi i uda se za tvog prijatelja. Takav brak neće da potraje i mogao bi da proizvede mnogo nesrećnih trenutaka i vama svima i tom detetu.

Izgubićeš najboljeg prijatelja, ali naći će on novu partnerku.

Ako ona insistira na braku sa tvojim prijateljem, dobro razmisli pre nego što odlučiš javno da progovoriš o očinstvu. Da, najbolje je da deca znaju istinu o svojim roditeljima, ali verovatno bi to dovelo do toga da samo gleda roditelje kako se svađaju”, odgovorila je kolumnistkinja.

Šta mislite o ovoj priči i savetu koji je mladić dobio?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.