Seksualne fantazije o kojima žene ćute

Nije tajna da žene uglavnom ne vole da pričaju o svojim seksualnim fantazijama, kao i da ih ne dele često sa partnerom. To je potvrdila i jedna onlajn anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije, odnosno ono što žele da isprobaju, ali ih je sramota da priznaju, piše hrvatski portal "Zadovoljna".

Utorak, 14.08.2018.

10:09

Izvor: Super žena

Seksualne fantazije o kojima žene ćute
Foto: Thinkstock

Podeli:

SEKS ISPRED OGLEDALA

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda dok vodi ljubav. Zato je i ideja seksa ispred ogledala mnogo primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može da bude pogled na strastveno zajedništvo. Zato se ne ustručavajte i ispunite ovu fantaziju.

ULOGA DOMINE

Mit o tome da žene preferiraju pasivnost u intimnim trenucima treba što pre da bude zaboravljen. Pripadnice lepšeg pola i te kako vole da dominiraju u krevetu, da preuzmu inicijativu i kontrolišu svog partnera. U tu fantaziju spada i ispunjavanje svih želja koje dama ima u tom trenutku.

SEKS S POVEZOM NA OČIMA

Povez na očima sprečava predvidivost u intimnim trenucima. Kada ne vidite i ne znate na kom delu tela ćete osetiti poljubac ili dodir vašeg partnera, naglašen je osećaj iščekivanja i veći užitak zagarantovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.