Nešto o vašem izgledu ili o svojoj samouverenosti. Šta muškarac taji?

Veze su komplikovane… Pomislite samo na upoznavanje sa njegovim prijateljima ili porodicom, prvi seks, prvu svađu… Ako na to dodate i malo slabiju komunikaciju, eto pomešanih signala, povređenih osećanja i sve u svemu, haosa. Ali, ne mora da bude tako, znate i sami.

Zapitajte se koliko i sami doprinosite tome, za početak. Ili pokušajte da zavirite dublje u osećanja osobe koju volite. To jeste priličan izazov, ali može da vam donese mnogo toga dobrog.

Sreda, 19.09.2018.

14:53

Izvor: Super žena

Nešto o vašem izgledu ili o svojoj samouverenosti. Šta muškarac taji?
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ako vam deluje nemoguće, ovo može da pomogne. YourTango donosi listu najčešćih tajni koje muškarci kriju od žena, koliko god ih voleli. Možda uspete da razgovor usmerite tako da između vas ostane manje toga neizgovorenog.

Žene koje vole muškarcima su poseban podstrek da budu svoja najbolja verzija. Evo šta će vam zbog toga radije prećutati:

Šta misli o vašem izgledu

Fizički izgled može da bude osetljiva tema. Ljudi se ugoje ili smršaju iz najrazličitijih razloga, a u eri lepotica sa Instagrama to može biti prilično obeshrabrujuće. Muškarci su svesni toga, tako da će ponekad prećutati šta stvarno misle da vas ne bi povredili. Ako se vaše telo promenilo (iz bilo kog razloga) otkako ste počeli da izlazite, možda biste mogli da porazgovarate sa njim o tome. Ili ne biste, naravno. Šta god da odlučite, imajte samo u vidu da (koliko god ga volite) u stvari nije važno šta on misli, nego šta vi mislite. Važno je da budete zdravi. To se jedino računa.

Probleme na poslu ili neku porodičnu „dramu“

Muškarci su često prilično ponosni. Žele da ostave utisak da sve drže pod kontrolom, čak i ako to nije sasvim tačno. Vaš partner možda radi istu stvar. Ako se suočava sa nekim problemima na poslu, ili ima nerešen odnos sa nekim od prijatelja ili članova porodice, može se desiti da to prećuti. Zbog toga je u redu da ga povremeno direktno pitate šta ima novo na poslu, ili nešto slično.

Da nije tako samouveren kao što deluje

Muškarci su ljudi, sa svim slabostima i nesigurnostima koje uz to idu… Samo što oni radije to zadržavaju za sebe.

Da je ljut ili uznemiren

Ponekad, on će proceniti da nešto što ga je uznemirilo ili razbesnelo ipak nije vredno svađe sa vama i prećutaće vam to.

Da ga je bivša devojka prevarila ili ostavila

Pominjali smo već muški ponos… Pa, upravo iz tog razloga možda vam neće reći da ga je prethodna devojka prevarila. Ili ga ostavila zbog drugog.

Da mu se dopada vaša prijateljica ili rođaka

Koliko god vas voleo, može se desiti da mu se dopada neka vaša drugarica ili sestra, i iz očiglednih razloga, to će zadržati za sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare