Ovi znaci govore da je vašoj vezi došao kraj

Kada slutite da se nešto loše dešava u vašoj vezi, teško je da to i prihvatite. Početnu fazu ovakve situacije obično oba partnera ignorišu i nastavljaju da idealizuju svoju vezu. Da biste ublažili najgore faze koje tek dolaze, obratite pažnju na ove znake koji vam govore da je vaša veza na ivici propasti.

Veze i seks | Super žena |
Podeli
Foto: Thinkstock ilustracija
Foto: Thinkstock ilustracija

Partner vas uvek kritikuje

Konstantno kritikovanje od partnera nije normalna pojava. Obratite pažnju na vrstu kritike koju vam upućuje, jer kritikovanje vaše ličnosti, karijere i vaših izbora osnovni su znaci nespojivih vrednosti. Ukoliko ste vi strana koja upućuje kritike, razmislite zašto se tako ponašate i osećate potrebu za takvim postupcima u odnosu sa partnerom.

Uvek je defanzivan

Ukoliko partner uvek zauzima položaj "nevine žrtve“ kada se otvori bilo koje pitanje, možete da steknete utisak da sitničarite i pravite problem ni oko čega. Obratite pažnju kako reaguje na normalne diskusije i pitanja. Ako umesto objašnjenja odmah pruža odbrambeni mehanizam, možda je vreme da krenete dalje i nađete nekog ko će vas više ceniti i poštovati.

Odsutan je kada mu se obraćate

Ovo je znak koji ćete najlakše primetiti. Ukoliko često vodite monolog i vaš partner se ne angažuje ozbiljno tokom razgovora, vaša emotivna veza sigurno slabi. U tom slučaju je bolje da raskinete što pre je moguće, kako kasnije ne biste bili još više razočarani.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu