Žene strašno uzbuđuje ovaj detalj u krevetu, a muškarci ga izbegavaju jer ih je sramota

Svako je drugačiji i svakom u seksu nešto drugo prija.

Četvrtak, 25.10.2018.

20:00

Izvor: prva.rs

Žene strašno uzbuđuje ovaj detalj u krevetu, a muškarci ga izbegavaju jer ih je sramota
foto: Thinkstock

Podeli:

Muškarci su često u dilemi jer ne znaju šta njihovoj partnerki najviše prija, a ako ne skupe snagu i ne saznaju, odnos je osuđen na propast. Žene su malo otvorenije i one umeju da ispitaju telo svog partnera, u želji da ga najbolje zadovolje.

Kako bi rešio muku, korisnik foruma Redit je odlučio da se obratio publici postavivši jedno jednostavno pitanje: "Uzbuđuje li vas kad muškarci stenju tokom seksa? Mene umeju da uzbude ženski uzdasi, ali volite li i vi, devojke, kada smo i mi glasni u krevetu?“

Na pitanje je ubrzo usledilo više od 250 odgovora, a svi su manje-više značili jedno – žene vole da čuju muške uzdahe tokom vođenja ljubavi, što je ovom sramežljivom čitaocu dalo podsticaj da se opusti tokom seksa.

Iako bi uzdisali, mnogi muškarci se ustručavaju, jer misle da to njima nije primereno i da time mogu da oteraju lepšu polovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.