Crne toalete dominirale na dodeli BAFTA nagrada

Nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti dodeljene su u Rojal Albert Holu u Londonu. Crvenim tepihom ponovno su prošetale crne haljine, u znak podrške inicijativi "Time's Up" koja se bori protiv zlostavljanja žena.

0

Upoznajte Toma Hardija

Osim što je dokazano jedan od najboljih glumaca današnjice, Tom Hardi je i jedan od najseksepilnijih muškaraca sveta. Zovu ga britanskim Marlon Brando i lošim momkom Holivuda.

0 komentara

Stigmatizacija žena-prešle tridesetu, a neudate

U našoj sredini postoje nepisani socijalni standardi koji određuju kada je primereno da devojka ili mladić stupe u brak. Te granice variraju od sredine do sredine, ali kada se pređu, okolina počinje da brine da li je sve u redu. Prilog iz "150 minuta".

0 komentara

Zašto ne treba kopirati izgled poznatih zvezda?

Domaćim i svetskim javnim ličnostima je posao da tokom nastupa, šetnje crvenim tepihom ili gostovanja u TV emisijama izgledaju atraktivno ili upadljivo. Međutim, velika je greška kada mlade devojke kopiraju te stajlinge u dnevnim varijantama. Stilista Aleksandar Matejić je za "150 minuta" komentarisao stil Madone, Rijane, Kejt Mos, Bijonse, Dženifer Aniston i dao konstruktivne savete damama koje žele da izgledaju poput svojih idola.

0 komentara

Zvezde čiji su muževi bili gej

Brojne glumice poput Keri Fišer, Fren Drešer, Lize Mineli zavetovale su se na večnu ljubav muškarcima koji su ih kasnije napustili i priznali svoju sklonost ka istom polu.

0 komentara

Koji horoskopski znaci su skloni predrasudama?

Ribe su vezane za Neptun i kod njih su predrasude jako izražene, pogotovo u ljubavnim vezama i emotivnom statusu. Device sa druge strane, imaju najmanje predsrasuda, jer svuda vole da gurnu svoj nos i istražuju, kaže astrolog Vladimir Vlajić u "150 minuta".

0 komentara

Lutke za devojčice, autići za dečake-predrasude koje nisu dobre

Opšte je poznata jasna podela na igračke za devojčice i igračke za dečake. Međutim, ovakvo vaspitanje dece nekad ume da bude preterano i zato prerasta u društvenu predrasudu. Psiholozi sugerišu da o svom detetu treba da mislite najpre kao o detetu, a tek potom kao pripadniku jednog pola. Prilog iz "150 minuta".

0 komentara

I poznati greše

Svako od nas napravio je u životu grešku zbog koje se i dan danas kaje. Ali i oni koji nisu obični smrtnici prave greške. Njihova pogrešna procena može mnogo da košta i po nekoliko miliona! Prilog iz "150 minuta".

0 komentara
prethodna strana 1 od 44 sledeca idi na stranu