Muškarac u dugačkim gaćama- tradicija koja čuva zdravlje

Dugačke gaće ili ne? Nije baš večno pitanje, ali jeste ono koje se postavlja svaki put kada termometar pokazuje temperature ispod nule. Najbolji sagovornik na tu temu je novinar Jovan Memedović, koji je poderao bar tuce radeći po terenu. Prilog iz "150 minuta".

0

Šta ova zima donosi horoskopskim znacima

20. decembara se dešava značajna promena, a to je prelazak Saturna iz znaka Srelca u znak Jarca. Ona će najviše uticati na same Jarčeve, kojima će ova zima biti blagonaklona, kaže astrološkinja Milica Mikać. Promena utiče i na druge znakove. Blizanci i Strelci, moraju da vode računa o finansijama, da se ne zadužuju, ne podižu kredite, već da štede. A kojim znacima je dobar emotivni aspekt, pogledajte u videu iz "150 minuta".

0 komentara

Žene koje su "kasno" dobile decu

Ko kaže da žene moraju mlade na rađaju decu? Ove dame poručuju – za majčinstvo nikada nije kasno! U petoj deceniji postale su majke i ponosne su na to! Prilog iz "150 minuta".

0 komentara

Ovaj poznati novinar je koristio porodiljsko bolovanje

Sportski novinar Ivan Tešanović je pre deset godina sa suprugom Ivanom dobio ćerku Vanju. Kako je supruga šest meseci od porođaja morala da se vrati na posao, Ivan je uzeo porodiljsko bolovanje. Za "150 minuta" kaže da mu je taj period u divnom sećanju. Sa svojom mezimicom se budio u 6:30, spremali su doručak, išli u šetnju, u nabavku, a zajedno su kuvali i ručak.

0 komentara

Uloga muškarca u porođaju kod kuće

Koliko hrabrosti treba muškarcu da bi prisustvovao porođaju svoje žene? I to onom koji se odvija kod kuće u njihovoj spavaćoj sobi! Imaju malo drugačije poglede, možda su osetljiviji, ali su definitivno od pomoći! Prilog iz "150 minuta".

0 komentara

Seks u trudnoći

Od trenutka kada žena sazna da je u drugom stanju započinje jedan drugačiji period života koji prate brojne promene.Mnoga su pitanja i nedoumice koje muče trudnice, a jedna je svakako i seks u trudnoći. Razgovarali smo sa trudnicama i probali da razbijemo ovu tabu temu.

0 komentara

Ovako izgleda jedan dan žene fudbalera u Beogradu

Jedan od igrača koji predvodi crveno-bele Mičel Donald, prvi je stranac koji je poneo kapitensku traku kluba iz Ljutice Bogdana. Exploziv je imao privilegiju da sa njim i njegovom suprugom Esrom provede nekoliko dana. U narednim minutima otkrivamo kako izgleda život porodice Donald u Beogradu.

0 komentara

Koji horoskopski znaci su najbolji roditelji

Naredni period biće sjajan na polju roditeljstva za lavove i rakove, koji mogu da očekuju prinove, otkriva astrološkinja Milica Mikać u "150 minuta". Govori i u kojim znacima su rođene žene i muškarci koji važe za najbolje mame i tate.

0 komentara

Sujeverja vezana za trudnoću

Otkako je sveta i veka, o trudnoći kruže zablude i razna sujeverja. Trudnica kako objavi da je u drugom stanju, neka strina, tetka ili staramajka stigne sa pričom šta valja, a šta ne valja raditi. "150 minuta" je proveravao zašto je to tako.

0 komentara
prethodna strana 1 od 38 sledeca idi na stranu