Najveće tajne poznatih

Iako mediji pokušavaju da otkriju svaku sitnicu vezanu za živote poznatih osoba, postoje i neke stvari koje su one dugo uspevale da sakriju.

0 komentara

Šta ne smete da jedete na prvom dejtu?

Divno je kada se pripremamo za ljubavni sastanak. Žmarci u stomaku, bira se garderoba, sređuje se kosa. Ipak, važno je i šta jedemo pre toga, kao i na samom sastanku. A pri tom ne mislimo samo na luk. Prilog iz "150 minuta".

0 komentara

Maja Volk: "Vodim ljubav pet puta dnevno"

Spisateljica Maja Volk pravu ljubav je osetila posle pola veka neuspeha i traganja. Sa svojim partnerom, grčkim profesorom Nikosom vodi ljubav 4-5 puta dnevno. Kaže da su redovni odnosi posle 60. faktor zdravlja. Kao glavne afrodizijake navodi celer, cimet, ljutu papriku, kakao, bademe, orahe, lešnike, a kaže da je vegetarijanska i presna hrana važna za zdrav ljubavni život. Prilog iz "150 minuta".

0 komentara

Koji horoskopski znaci su najbolji u ljubavi?

Ovan voli teatralno, a zaljubljen je i u sebe, Bikovi i Vage su najrafiniraniji znaci kada su u pitanju emocije. Blizanci vole glavom. Strelca je teško nagovoriti na brak, a Vodoliju nemojte nikako pritiskati, jer će pobeći. Astrolog Dušan Veličković za "150 minuta" otkriva koji znakovi su skloni dubokim emocjama, a koji prevarama.

0 komentara

Crne toalete dominirale na dodeli BAFTA nagrada

Nagrade Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti dodeljene su u Rojal Albert Holu u Londonu. Crvenim tepihom ponovno su prošetale crne haljine, u znak podrške inicijativi "Time's Up" koja se bori protiv zlostavljanja žena.

0 komentara

Upoznajte Toma Hardija

Osim što je dokazano jedan od najboljih glumaca današnjice, Tom Hardi je i jedan od najseksepilnijih muškaraca sveta. Zovu ga britanskim Marlon Brando i lošim momkom Holivuda.

0 komentara
prethodna strana 1 od 45 sledeca idi na stranu