Kako zaštititi kožu tokom jeseni

Sledi tema koja će posebno zainteresovati pripadnice lepšeg pola, jer čemo pričati o koži – kako je negovati, kada je i na koji način podmladiti, koje su najnoviji trendovi u oblasti estetske hirurgije, ali i kako preventirati negativne uticaje, ondosno kako je zaštititi sada tokom jeseni. Sa nama je danas dr Nevenka Dokmanović, specijalista dermatovenerologije.

0

Svetska nedelja dojenja

Svetska nedelja dojenja obeležava se svake godine u više od 170 zemalja sveta, kako bi se podigla svest o značaju i prednostima dojenja.

0 komentara

Haljine sa motivima Srbije

Dizajnerka iz Niša kreirala je jedan sasvim drugačiji model haljine i osvojila publiku širom sveta.

Haljinu sa simbolima Srbije nosila je operska pevačica Mina Gligorić na Međunarodnim vojnim igrama u Rusiji i od tada ne prestaje da privlači pažnju. Kako izgleda odevni komad sa srpskim motivima, saznali smo od naše reporterke Milice Vukić.

0 komentara

Žene sa najdužim nogama na svetu

Da li znate ko je Ekatarina Lisina? Ona je žena koja je dugo nosila titulu najdužih nogu na svetu i to od neverovatnih 133 centimetara. Do prošle godine bila je u Ginisovoj knjizi rekorda, dok joj tinejdžerka iz Amerike nije preuzela titulu.

0 komentara

Ko je danas supermuškarac

Pitamo vas ko je danas supermuškarac? Ne mislimo na vrhunske sportiste, naučnike, pronalazače, javne ličnosti. Mislimo na muškarce iz našeg okruženja, svakodnevnog života. Sa nama je danas novinarka Marija Mićanović sa portala B92 Superžena, koja će nam više reći o akciji:”Ovo je super muškarac”.

0 komentara
prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu