Baka influenserka

Pandemija je dovela do potpune ekspanzije društvenih mreža i ta "onlajn normalnost"je zaživela, a mi joj se potpuno prepustili.Kako starija populacija gleda na sve to? Kako se oni prilagođavaju novim trendovima i šta će nam društvene mreže tek donositi u budućnosti, pričamo sa edukatorom iz oblasti društvenih mreža Milanom Maglovim. A sa nama je i najpoznatija instagram baka - baka Dragica!

0 komentara

Estetska hirurgija: Šta sve morate da znate

Početkom marta mediji su izveštavali o devojkama čija su lica uništena u jednom kozmetičkom salonu. Iako je salon, posle objave u našem programu, zatvoren, to za oštećene nije bilo dovoljno. Šta je moguće popraviti, šta se leči a za šta je potrebna hirurška intervencija? Doktor estetske medicine Maja Jevđović bila je gost "Jutra" na TV Prva.

0 komentara

Valerija Šećerov, najstarija aktivna kuglašica

Kada vam kažemo da neko ima 73 godine, 2 ćerke, 3 unuka i praunuka, kako zamišljate tu osobu?Reč je o penzionerki, ali i najstarijoj aktivnoj kuglašici Super lige Srbije, koja je pre nekoliko dana, svom klubu donela pobedu, rame uz rame sa 5 decenija mlađim koleginicama. Novosađanka Valerija Šećerov prava je inspiracija.

0 komentara
prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu