Procedura nakon rođenja deteta

Šta je potrebno da uradite po rođenju deteta, koje obaveze ima bolnica kao ustanova, a koje roditelji, saznajte detaljno u prilogu TV Prva.

0

Kako vernici proslavljaju Krstovdan

Srpska pravoslavna crkva i vernici proslavljaju jesenji Krstovdan, koji u crkvenom učenju označava nalaženje krsta na kojem je razapet Isus Hristos. Ko se krstom krsti, na Krstovdan posti - tako kažu pravoslavni vernici na današnji dan.

0 komentara

Najpopularniji par stomatologa na TikToku

Oni su najpopularniji par stomatologa na TikToku! Andrea je navodno ljubomorna, Daniel nikako da je zaprosi i ukloni svaku sumnju, a pratioci ih zbog njihovog poslovnog i privatnog života obožavaju! Andrea Zjačić i Danjiel Radivojević gosti su emisije "150 minuta".

0 komentara

Ginekolog o HPV: "Ukoliko se ne leči, može izazvati kancer grlića materice"

Humani papiloma virus (HPV) možete dobiti samo jednim seksualnim kontaktom bez zaštite. Ukoliko se ne leči na adekvatan način, može izazvati kancer grlića materice, a kod muškaraca može dovesti do neplodnosti i raka prostate. Gost "150 minuta" je dr Igor Jeremić, ginekolog koji godinama drži predavanja lekarima u inostranstvu upravo na ovu temu.

0 komentara

Zašto nas privlače afere na poslu?

Ljubavne afere na radnom mestu mogu da budu uzbudljive, ali mogu da imaju i veoma loše strane. Statistika kaže da se 68 odsto seks-veza sa kolegom završi neslavno.Pa, zašto nas privlače afere na poslu?

0 komentara

Da li biste prihvatili da vas zbog lepote išamaraju?

I u estetske salone u Srbiji stigla je moda za koju smo nekad samo slušali da je već zavladala u Tajlandu - da se mladost obnavlja šamarima. Može li to zaista da deluje Ili je reč o običnoj prevari? Na ovu temu su diskutovali direktor doma zdravlja Palilula dr Aleksandar Stojanović i dermatovenerolog dr Jovana Majstorović.

0 komentara
prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu