Marija Mićanović o akciji "Biramo super ženu"

Sada ćemo da pričamo o Super ženama. Da li znate neku ženu koju krasi ovaj epitet? Koja je uspešna u svom poslu, koja ima neki zanimljiv hobi, ili koja jednostavno zaslužuje da se o njoj priča i piše? Naša emisija u saradnji sa portalom b92 svakog petka predstavlja žene koje su to zaslužile. A kako bismo pronašli te žene da nema vrednih i iskusnih novinara. Sa nama je ovog petka Marija Mićanović, novinarka redakcije "Super žena" portala b92. Dobrodošla..

0

Moda

Svetlana Horvat, direktorka Serbia Fashion Week-a, dobitnica je nagrade "Jaka žena" za promociju srpske mode u inostranstvu. Ona je u emisiji 150 minuta govorila o Serbia Fashion Week-u, kao i uspehu naših dizajnera u svetu.

0 komentara

Naj žene

Pre nekoliko dana na jednoj manifestaciji u Beogradu, dodeljivale su se nagrade za naj ženu 21. veka. Društvene mreže usijale su se zbog ovogodišnjih nosilaca nagrada, a javnost se pita, kako to da se na istom mestu nađu na primer, Kija Kockar i proslavljena glumica Tanja Bošković? Koji su kriterijumi kada se biraju naj žene? Ko su nam danas uzori? O tome razgovaram sa svojim današnjim gošćama. Sa mnom je Slađana Petrović, autor izbora za Naj ženu, i putem skajpa nam se uključuje sociološkinja Višnja Baćanović.

0 komentara

Suzana Jovanovic

Posle duže medijske pause, pojavljuje se u velikom stilu, kako i dolikuje jednom profesionalcu i jednoj dami. 11 godina nije izdala album, pa je kaže ona, bio red da snimi nešto novo. Objavila je 9 novih pesama i 9 spotova u jednom danu. Suzana Jovanović je moj gost.

0 komentara

Super žena

Znate vec da emisija 150 minuta i sajt B92 Super žena prenose fantastične priče o ženama za koje svi treba da čuju u sklopu akcije Biramo super ženu. Ove nedelje naša super žena je Aleksandra Mladenović i sada ćete je upoznati.

0 komentara

Svadba

U selu kod Kragujevca mladoženja je pobegao sa venčanja, Kako dođe do toga da se mlada ili mladoženja predomisle u poslednjem trenutku? Gošće "150 minuta" su Marijana Vukadin, koja organizuje venčanja, i Marta Tutić, psiholog.

0 komentara

Teodora Manić, sportistkinja i violinistkinja

Moja naredna gošća je najjača žena koja je ikada kročila u ovaj studio.Ona je svetska šampionka u kik boksu. Ali kada zasvira na violini, uspeva da dotakne najnežnije delove duše. Ovo drugo ćemo proveriti uživo u našem studiju, a o ovom prvom, mislim da je bolje samo da razgovaramo. Kako joj polazi za rukom da spoji dve na prvi pogled nespojive stvari, pitaću sada Teodoru Manić

0 komentara

Aleksandra Ruso

Moja prva gošća je dama svetskog izgleda, predivnog osmeha i neverovatne prirodnosti. Njeno lice gledate u mnogim reklamama i kampanjama, kako kod nas tako i u svetu. I sve to ne bi bilo ništa čudno da ona nije počela da se bavi modelingom u 54. godini života, a top model postala sa 60. Kako su joj se otvorila vrata na koja samoinicijativno nikada ne bi zakucala, ove subote nam otkriva predivna Aleksandra Ruso. Dobar dan i dobro nam došla.

0 komentara

Miljana Vulović Tadić: Naša super žena gost 150 minuta

Sada ćemo da pričamo o Super ženama. Da li znate neku ženu koju krasi ovaj epitet? Koja je uspešna u svom poslu, koja ima neki zanimljiv hobi, ili koja jednostavno zaslužuje da se o njoj priča i piše? Naša emisija je u saradnji sa portalom B92 odlučila da svakog petka predstavi žene koje su to zaslužile.

0 komentara
prethodna strana 1 od 11 sledeca idi na stranu