Ko je danas supermuškarac

Pitamo vas ko je danas supermuškarac? Ne mislimo na vrhunske sportiste, naučnike, pronalazače, javne ličnosti. Mislimo na muškarce iz našeg okruženja, svakodnevnog života. Sa nama je danas novinarka Marija Mićanović sa portala B92 Superžena, koja će nam više reći o akciji:”Ovo je super muškarac”.

0

Septembar - mesec venčanja

Septembar je mesec venčanja. Ako izuzmemo troškove svadbe koja i ne mora da se pravi, ono što je najsigurniji trošak garderoba za mladence.

Koliko košta da mladina venčanica iz snova, reći će nam Nastasija. Izabrati venčanicu nije nimalo lak posao ili možda nismo u pravu?

0 komentara

Ko radi domaći sa decom

Milijana Barjaktarević je i ovog petka bila gost emisije "150 minuta".

Putem mejla redakciji se javila gledateljka:

"Milijana, ja ne znam kako da postignem koliko radim sa sinom sve i kuća i posao i domaći? Kakvo je tvoje iskustvo? Uteši se, bar ako nemaš neki savet".

A šat je Milijana odgovorila, pogledajte u video-materijalu.

0 komentara

Kako ambicije roditelja utiču na decu

Zbog masovne tuče prekinut i otkazan dečiji fudbalski turnir u Petrovaradinu. Međutim nisu se potukla deca, nego njihovi roditelji. Da li je decu bilo sramota...? Verovatno jeste.

Kako ambicije roditelja da im dete postane Ronaldo utiču na decu? Da li oni dete posmatraju kao investiciju i da li im u stvaranju, često neizdrživog pritiska, pomažu i treneri? O tome su u "Jutru" razgovarali gosti su Andrija Gerić i Snežana Anđelić, dečiji psiholog.

0 komentara
prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu