Ljubavna priča koja ruši sve predrasude

Iako potiče iz Zulu plemena, dolaskom u Srbiju prešla je u pravoslavnu veru. Naledi Repaju i Bojan, njen suprug,venčali su se u crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, a njihova ljubavna priča pomera sve granice.

0

Daleko od očiju, daleko od srca?

Za veze na daljinu čini se da postoji najviše predrasuda, poput onih da nemaju budućnost, da su bez intime, bez sadržaja, ili da tu nema prave ljubavi. Ako nekog zaista zrelo volimo, da li ljubav zavisi od fizičke prisutnosti partnera?

0 komentara

Svetski stručnjaci odabrali 10 najboljih srpskih jela

Poznati svetski stručnjaci odabrali su 10 najboljih srpskih jela. Nećete verovati koje tradicionalno srpsko jelo je proglašeno za najbolje! Otkrićemo vam i to, ali čućete i šta o našoj hrani kažu građani, a šta stručnjaci. O tome su govorili kuvar Milan Stojanović i nutricionistkinja Nađa Radonjić.

1 komentara

Majke idu pod nož zbog posebnog datuma rođenja deteta

Javna je tajna da svetske ali i domaće zvezde tempiraju datum kada će se poroditi. Razlozi su različiti - od verskih praznika, preko horoskopskog znaka, pa sve do datuma kada im je rođen neko iz porodice. Da li odabir datuma može biti opasan za majku i bebu, čime se poznati pravdaju i da li svoju odluku češće kriju, o tome su govorili ginekolog dr Vanja Milošević i novinarka Kurira Ljiljana Stanišić za TV Prva.

0 komentara

Baletanke za muškarce

Da li ovakva obuća na muškarcima može biti prihvatljiva? Da li je LGBT zajednica ta koja diktira modne trendove? Da li će muška garderoba postati ženstvenija od ženske? Gosti u emisiji "Jutro" su bili Suzana Perić, modna kreatorka i Marko Mihailović, direktor Beograd prajda su odgovarali na ova pitanja.

0 komentara
prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu