Koji su simptomi dijabetesa kod dece?

Sa dijabetesom u Srbiji nezvanično živi gotovo 800 hiljada ljudi, a među njima je sve više mališana. Deca ne znaju da objasne šta ih muči, a roditelji neretko ne umeju da prepoznaju simptome. Emilija Panić, mama dečaka sa dijabetesom i dr Slađana Todorović, pedijatar su bili gošće "150 minuta".

0

Koji su problemi intimnog zdravlja kod žena u Srbiji?

Ne tako davno, pitanja vezana za intimna područja bila su tabu tema. Žene koje su imale neke probleme smatrale su da tako treba i da ostane, bilo ih je sramota da pričaju o tome. Ali savremeno društvo po tom pitanju menja stvari na bolje. Gošća "150 minuta", TV Prva bila je dr Jelena Jevtić Akif, specijalista ginekologije i akušerstva, koja je pričala o problemima intimnog zdravlja sa kojima se žene u Srbiji suočavaju.

0 komentara

Božićni post je počeo: Kada bi trebalo postiti na vodi, a kada na ulju?

Veliki Božićni post počinje danas. Kada bi trebalo postiti na vodi, a kada na ulju? Čega bi se trebalo odreći, osim mrsne hrane? Šta sve treba da znamo i primenimo kako bismo najbolje dočekali najveći hrišćanski praznik? Na ovu temu je u emisiji "Jutro" govorio otac Gligorije Marković, sveštenik crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

0 komentara

Žene, niste same

Dobijala je batine pre nego što se rodila, dok je još bila u majčinom stomaku. Doživela je do 20. ili 30. godine više nego neko za 10 života, a kako je preživela? Kako joj je u tome pomogla vera? To će nam reći Jelena Čačić, mama 4 ćerke. Pored nje, gosti emisije "Jutro" bile su i Mila Todorović, osnivač i predsednica Centra za bebe i Nikolija Furunović, mama koja je svoje prvo dete rodila sa 19 godina - bez podrške partnera i porodice.

0 komentara
prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu