Septembar - mesec venčanja

Septembar je mesec venčanja. Ako izuzmemo troškove svadbe koja i ne mora da se pravi, ono što je najsigurniji trošak garderoba za mladence.

Koliko košta da mladina venčanica iz snova, reći će nam Nastasija. Izabrati venčanicu nije nimalo lak posao ili možda nismo u pravu?

0 komentara

Ko radi domaći sa decom

Milijana Barjaktarević je i ovog petka bila gost emisije "150 minuta".

Putem mejla redakciji se javila gledateljka:

"Milijana, ja ne znam kako da postignem koliko radim sa sinom sve i kuća i posao i domaći? Kakvo je tvoje iskustvo? Uteši se, bar ako nemaš neki savet".

A šat je Milijana odgovorila, pogledajte u video-materijalu.

0 komentara

Kako ambicije roditelja utiču na decu

Zbog masovne tuče prekinut i otkazan dečiji fudbalski turnir u Petrovaradinu. Međutim nisu se potukla deca, nego njihovi roditelji. Da li je decu bilo sramota...? Verovatno jeste.

Kako ambicije roditelja da im dete postane Ronaldo utiču na decu? Da li oni dete posmatraju kao investiciju i da li im u stvaranju, često neizdrživog pritiska, pomažu i treneri? O tome su u "Jutru" razgovarali gosti su Andrija Gerić i Snežana Anđelić, dečiji psiholog.

0 komentara

Uradi sam - stepenište

Tatjana Glendža (53), profesorka iz Novog Sada želela je da na originalan način uredi svoj dom a jedan od kutaka koji je trebalo urediti bile su i drvene stepenice koje spajaju dva nivoa stana, takozvani dupleks. Inspiraciju je dobila posmatrajući fotografije radova čuvenog arhitekte Antonija Gaudija, koji je koristio keramičke pločice i od njih stvarao čudesne mozaike.

0 komentara
prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu