Da li možemo protiv biološkog sata

Strah od biološkog sata postoji kod većine žena kada zakorače u četvrtu deceniju, a nisu se ostvarile kao majke, a ta boljka sve češće pogađa i muškarce. Da li je medicina toliko napredovala da možemo protiv biološkog sata, ili ipak prirodu ne možemo pobediti..? O tome razgovaram sa doktorkom Tatjanom Pavlović, specijalistom ginekologije, i Karolinom Girgis Bojić, ženom koja je postala majka u četrdesetim godinama, i sada ima dva preslatka dečaka...dobrodošle.

0

Ljubavna priča koja ruši sve predrasude

Iako potiče iz Zulu plemena, dolaskom u Srbiju prešla je u pravoslavnu veru. Naledi Repaju i Bojan, njen suprug,venčali su se u crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, a njihova ljubavna priča pomera sve granice.

0 komentara

Daleko od očiju, daleko od srca?

Za veze na daljinu čini se da postoji najviše predrasuda, poput onih da nemaju budućnost, da su bez intime, bez sadržaja, ili da tu nema prave ljubavi. Ako nekog zaista zrelo volimo, da li ljubav zavisi od fizičke prisutnosti partnera?

0 komentara

Svetski stručnjaci odabrali 10 najboljih srpskih jela

Poznati svetski stručnjaci odabrali su 10 najboljih srpskih jela. Nećete verovati koje tradicionalno srpsko jelo je proglašeno za najbolje! Otkrićemo vam i to, ali čućete i šta o našoj hrani kažu građani, a šta stručnjaci. O tome su govorili kuvar Milan Stojanović i nutricionistkinja Nađa Radonjić.

1 komentara
prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu