Ko treba da plati piće na prvom sastanku?

Ko treba da plati hranu i piće na prvom, a ko na ostalim sastancima? Da li muškarci imaju ista ili slična razmišljanja kada odu u restoran, o tome su u "Jutru" na Prvoj televiziji govorili spisateljica Minja Marđonović, porodični psihoterapeut Vera Despotović i novinar i aktivista Milan Nikolić.

0

Žene i postmenopauza

Do 2025. godine broj žena u postmenopauzi u svetu će porasti na 1,1 milijardu. Prema jednoj od nedavnih studija, 90 odsto Evropljanki ima fizičke simptome, a više od polovine žena prijavilo je psihološke simptome povezane sa menopauzom.

Naučnici rade na testu koji može da predvidi kada će se to dogoditi! Jedna od njih je Staša Stanković, doktor nauka reproduktivne genomske medicine sa Univerziteta Kembridž.

0 komentara

Šest postupaka vantelesne oplodnje doniranim materijalom

Pored neograničenoih pokušaja veštačke oplodnje za prvo dete, pokušaja vantelesne za drugo dete, neograničenog zamrzavanje embriona, pomeranja starosne granica za žene do 45. godine, uz postupke sa doniranim materijalom, Srbija je pored Izraela, jedina zemlja na svetu koja je omogućila ženam koje nemaju partnera, a žele da se ostvare u ulozi majke uđu u proces vantelesne oplodnje i sve o trošku države.

0 komentara

Muškarci u Srbiji neće da se žene

Više od 900.000 neženja živi u Srbiji. Istraživali smo zašto je tako veliki broj onih koji ne staju na ludi kamen. Dok jedni kažu da bi još malo da “žive”, drugi čekaju stabilan posao, dok treći uživaju u majčinoj kuhinji.

0 komentara
prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu