Lena Kovačević

Njena muzika osvaja publiku i van granica Srbije.Njene pesme imaju milionske preglede, a novi singl koji je objavila, opisuju kao drugačiji od ostalih pesama , ali je bolje da nam to ona sama kaže. Pevačica i kompozitor, Lena Kovačević, gošća je 150 minuta.

0

Valentino

Ako ste iz generacije koja je na žurkama plesala uz “Volim te još” i “Oka tvoja dva”, veoma će vas obradovati još jedan gost današnje emisije ali i njegova nova pesma. Zijo Valentino je gost 150 minuta.

0 komentara

Srpski frizeri

U poslednjih godinu dana frizerski saloni su zatvarani, pa otvarani, skraćivano im je radno vreme, ograničavan broj ljudi u salonu. To ih je finansijski poljuljalo, ali motivisanost i inspiraciju za rad nisu izgubili. Zato su naši frizeri među najboljima u svetu. Mašo, kako znamo da srpski frizeri šišaju bolje od drugih?

0 komentara

Vulkanizerka Jagoda Veljković

Od alata koristi pajser, čekić, klešta, menja gume, barata dizalicom, često se podvlači pod automobil. Ako ste mislili da je reč o vulkanizeru, niste u pravu. Ko onda radi u garaži?

0 komentara

Prava žena u sportu

Pokret građana za jednakost i ravnopravnost "Isti smo" pokrenuo je sajt na kojem promoviše prava građana. Orijentisani su na osetljive društvene kategorije, među kojima su i mlade sportistkinje.

0 komentara

Šta zapravo znači hraniti se zdravo: Bez mesa ili sa mesom?

Jedni kažu jedi što manje mesa, drugi nikako bez mesa, bez mesa obrok nije obrok. Sa druge strane oni koji su vegeterijanci svima moraju da objašnjavaju zašto ne jedu meso. Možemo li da živimo bez proteina u mesu? Ko je upravu? Da li meso treba ili ne treba da se jede pitamo tema je "Jutra" TV Prva

0 komentara
prethodna strana 1 od 11 sledeca idi na stranu