Majka ga ostavila u Zvečanskoj, baka usvojila unuka

Sedamdesetogodišnja Marica Milošević uspela je nakon dugogodišnje borbe da usvoji svog unuka koga je majka ostavila u Zvečanskoj. Tražila ga je od dana kada je od sina, koji se nalazi na odsluženju zatvorske kazne, čula da uopšte ima unuka. Njena priča zvuči kao film sa srećnim krajem. Upravo je Marica Milošević, baka dvanaestogodišnjeg Peđe gošća emisije "Jutro", TV Prva.

0

Irina Dečermić usvojila dva dečaka

Kompozitorka Irina Dečermić i suprug Goran usvojili su dva predivna dečaka i započeli fantastično putovanje prepuno ljubavi, pažnje i zajedništva. Više o svom životnom putu govorila je sama mama u emisiji "150 minuta", TV Prva.

0 komentara

Sara Mitić, devojka za primer

A u Nišu živi i radi devojka za primer. Sara Mitić najmlađi je doktor pravnih nauka u Srbiji. Diplomirala je sa svim desetkama na osnovnim, master i doktorskim studijama. Uz to je i poliglota, regionalni sportski sudija i mis turizma Evrope 2013. Kaže da je disciplina njena najveća vrlina i sada je uzor studentima Pravnog fakulteta u Nišu gde radi kao asistent.

0 komentara

Kako je Hristina smršala čak 110 kilograma?

Čega sve moraju da se odreknu oni koji žele da smršaju, ali i da im se kilogrami ne vrate? Da li gubitak većeg broja kilograma podrazumeva da nikada neće moći da jede slatkiše i beli hleb? Kako je uspela da smrša 110 kilograma, za Prvu televiziju otkriva Hristina Protić.

0 komentara
prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu