Božićni post je počeo: Kada bi trebalo postiti na vodi, a kada na ulju?

Veliki Božićni post počinje danas. Kada bi trebalo postiti na vodi, a kada na ulju? Čega bi se trebalo odreći, osim mrsne hrane? Šta sve treba da znamo i primenimo kako bismo najbolje dočekali najveći hrišćanski praznik? Na ovu temu je u emisiji "Jutro" govorio otac Gligorije Marković, sveštenik crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene.

0

Žene, niste same

Dobijala je batine pre nego što se rodila, dok je još bila u majčinom stomaku. Doživela je do 20. ili 30. godine više nego neko za 10 života, a kako je preživela? Kako joj je u tome pomogla vera? To će nam reći Jelena Čačić, mama 4 ćerke. Pored nje, gosti emisije "Jutro" bile su i Mila Todorović, osnivač i predsednica Centra za bebe i Nikolija Furunović, mama koja je svoje prvo dete rodila sa 19 godina - bez podrške partnera i porodice.

0 komentara

Petra Divac pružila podršku roditeljima koji usvajaju decu

Usvajanje u Srbiji odavno nije tabu tema,ali znamo da su same procedure rigorozne i dugotrajne. Zbog toga je važno da se pruži podrška i stručno savetovanje svima onima koji prolaze kroz ovaj proces. Fondacija Ana i Vlade Divac nedavno je predstavila proširenje projekta "Usvojeni za usvojene" koji je upravo inicirala njihova ćerka Petra Divac.

0 komentara
prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu