Pobačaj

Glumica Šerln Stoun otkrila je da je imala devet pobačaja. Nakon što je sa javnošću podelila svoju priču žene iz celog sveta zahvalju joj se, jer mnoge ranije nisu bile ohrabrene da čak i najbližima kažu da su imale pobačaj. Zbog čega je to tako? Da li je za osuđivanje žena koje su imale ovakvo iskustvo krivo društvo? Kako se izboriti? O ovome razgovaram sa ginekologom dr Slađanom Raović i Ivom Branković, psihologom. Dobro jutro.

0

Šta da jedemo tokom leta?

Da li je gladovanje dobro za organizam i koje namirnice bi trebalo konzumirati tokom vrelih dana, samo su neka od mnogobrojnih pitanja gledalaca TV Prva na koja je stručno odgovorio dr Saša Plećević (dr Filgud)

0 komentara

Kako manekenski izgled i društvene mreže utiču na zdravlje dece?

Najveću stopu suicida u psihijatriji prave, verovali ili ne - poremećaji u ishrani. Filteri, manekenski izgled i društvene mreže ponovo su podigli broj dece obolele od anoreksije i bulimije. Kako ove bolesti utiču na mlad život - čućete iz prve ruke, od Bojane Radenković, devojke koja se dugo borila sa bulimijom.

0 komentara

Vantelesna oplodnja

Parovi koji ne uspevaju da se ostvare kao roditelji prirodnim putem prvi korak koji načine jeste vantelesna oplodnja. Iz koliko puta ona uspe?

0 komentara

Estetski kriminal

Nezvanično u Srbiji preko 250 lažnih ordinacija za estetsku hirurgiju. Unakažene žene dolaze kod drugih lekara da pokušaju da poprave svoje uništeno telo. Cveta estetski kriminal. Gost jutra Borko Đorđević poznat kao holivudski doktor koji je operisao 4 prve dame Amerike.

0 komentara

Akcija "BUDI BOLJA, BUDI BOLJE" je u toku, prijavi se

Možda ste u depresiji, pritiska vas u grudima, ne možete ni da spavate zbog ogromne napetosti, a želele biste sa nekim da podelite svoje probleme, portal B92, kao odgovorni medij, sada je omogućio svim svojim čitateljkama da javno pričaju o svojim problemima.

0 komentara
prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu