Super žena

Znate vec da emisija 150 minuta i sajt B92 Super žena prenose fantastične priče o ženama za koje svi treba da čuju u sklopu akcije Biramo super ženu. Ove nedelje naša super žena je Aleksandra Mladenović i sada ćete je upoznati.

0

Svadba

U selu kod Kragujevca mladoženja je pobegao sa venčanja, Kako dođe do toga da se mlada ili mladoženja predomisle u poslednjem trenutku? Gošće "150 minuta" su Marijana Vukadin, koja organizuje venčanja, i Marta Tutić, psiholog.

0 komentara

Teodora Manić, sportistkinja i violinistkinja

Moja naredna gošća je najjača žena koja je ikada kročila u ovaj studio.Ona je svetska šampionka u kik boksu. Ali kada zasvira na violini, uspeva da dotakne najnežnije delove duše. Ovo drugo ćemo proveriti uživo u našem studiju, a o ovom prvom, mislim da je bolje samo da razgovaramo. Kako joj polazi za rukom da spoji dve na prvi pogled nespojive stvari, pitaću sada Teodoru Manić

0 komentara

Aleksandra Ruso

Moja prva gošća je dama svetskog izgleda, predivnog osmeha i neverovatne prirodnosti. Njeno lice gledate u mnogim reklamama i kampanjama, kako kod nas tako i u svetu. I sve to ne bi bilo ništa čudno da ona nije počela da se bavi modelingom u 54. godini života, a top model postala sa 60. Kako su joj se otvorila vrata na koja samoinicijativno nikada ne bi zakucala, ove subote nam otkriva predivna Aleksandra Ruso. Dobar dan i dobro nam došla.

0 komentara

Miljana Vulović Tadić: Naša super žena gost 150 minuta

Sada ćemo da pričamo o Super ženama. Da li znate neku ženu koju krasi ovaj epitet? Koja je uspešna u svom poslu, koja ima neki zanimljiv hobi, ili koja jednostavno zaslužuje da se o njoj priča i piše? Naša emisija je u saradnji sa portalom B92 odlučila da svakog petka predstavi žene koje su to zaslužile.

0 komentara

Feng šui

Koju biljku treba da kupimo i kako da postavimo nameštaj ako želimo da doživimo uspeh? Da li način na koji uređujemo kuću može da utiče na naš poslovni i ljubavni život? Postoje stručnjaci koji tvrde da je baš tako. Jedna od njih je danas naša gošća, Sandra Drinčić, ona je stručnjak za feng šui.

0 komentara

Modni kreatori

Krizni štab još uvek nije odlučio da li će biti proslavljanja matura ili ne. Branislav Tiodorović je u našem jutarnjem programu rekao da ima šanse da se svadbe, maturske i apsolventske večeri održe i pre 21. juna ali samo ako se poveća obuhvat vakcinacije, i ako se mladi vakcinišu. Nadamo se da će tako i biti, pa smo u goste pozvali kreatore da nam pokažu koje bi to odevne kombinacije mogle lepo da izgledaju na svečanim događajima. Sa mnom su modni kreatori Mladen Milivojević Baron, Suzana Perić i Saša Milojković. Dobro jutro

0 komentara

Ženski majstor: Ona se bavi servisiranjem akumulatora

Sretina Kovačević jedina je žena u Zapadnoj Srbiji, ali verovatno i šire koja se bavi servisiranjem akumulatora. Ovaj ženski majstor ne libi se čak ni da izađe na teren i pomogne vozačima u nevolji, pa Sretinu vrlo često možete videti kako menja akumulatore nasred ulice. Sa njom je za "150 minuta" razgovarala Žana Janković.

0 komentara

Slučaj prevarene devojke

Finansije, zdravlje, ljubav, posao. Pitajte astrologa koji ima već više od 50.000 zadovoljnih klijenata, a srediće i vaš život. Tako otprilike glasi oglas za proricanje budućnosti na koji su mnogi od nas "kliknuli". Jedna studentkinja iz Beograda postala je žrtva poznatog astrologa kome je za uslugu platila 500 evra, nakon čega joj se više nije javio... Ja sam to uradila kao zadnju opciju... da olakšate sebi...

0 komentara
prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu